Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Alhamdulillah….

Setelah menempuhi sebulan berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun ini kita dapat bersama-sama meraikan Hari Raya Aidilfitri di samping keluarga , sanak saudara dan rakan-rakan.Syukur juga saya panjatkan sebab masalah teknikal blog saya yang berlaku pasal malam 25 Julai yang lepas dapat diselesaikan pada waktu berbuka semalam (27 Julai ).Bukan masalah yang kronik pun – lebih kepada EXCEED LIMIT BANDWITH jer pun.Menunjukkan rakan-rakan dan pembaca senyap blog tak putus-putus mengunjungi setiap artikel yang saya terbitkan…. Mungkin akan datang saya kena setting koleksi gambar yang ada kepada sistem CDN yang lebih teratur….

IMG 20140727 WA0001 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Cukuplah pasal blog kan….

Saya pasti ramai yang turut BERCUTI UPDATE BLOG kemungkinan besar sekurang-kurangnya dalam 4 hari dan siapa yang cuti panjang confirm seminggu la kan.Akan tetapi macam saya nie tak de istilah cuti tambahan pula saya bertugas seperti biasa pada HARI RAYA PERTAMA dan HARI RAYA KEDUA.Cuma tahun ni saya berkesempatan pulang ke rumah orang tua saya di Kajang disebabkan malam raya tu jatuh pada hari OFFDAY.Maka sempatlah “beraya” dengan mereka dan berikan sedikit sumbangan DUIT RAYA.Saya tahu walaupun mereka dah biasa dengan ketiadaan saya sewaktu hari raya namun jauh di sudut hati pasti mereka inginkan kehadiran seluruh anak-anak mereka meraikan hari kegembiraan bagi umat Islam….

KAD RAYA AIDIFITRI KENNY ROGERS Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 

Cukuplah dulu celoteh saya kali ni….

Dan bagi anda yang menikmati hari raya dengan mengambil gambar SELFIE di situ sana sini – apa kata join contest SPICE UP YOUR SELFIE CHALLENGE CONTEST !!! Ada rezeki nanti boleh dapat voucher makanan dari KENNY ROGERS ROASTERS MALAYSIA ….

 

>>> INFO LANJUT CONTEST SELFIE KENNY ROGERS  <<<

456 total views, 74 views today

Pemenang Contest KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM 26.0

Pada hari ini ( KEPUTUSAN SEHINGGA 11.59 MALAM 24 JUL )

Seperti yang dijanjikan tempohari sudah tiba masanya saya untuk umumkan siapakah yang menjadi pemenang contest RAJA KOMEN blog hazmanfadzil.com 26.0.

Okey terus sahaja kepada TEMPAT PERTAMA RAJA KOMEN :-

raja komen JULAI 2014 794x1024 Pemenang Contest KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM 26.0

 

Inilah senarai pengomen tegar yang sudi datang , terjah dan komen blog saya pada kali ini…… 

Read More »

252 total views, 3 views today

Promosi Buffet Ramadhan 2014 – SAMA SAMA HOTEL KL INTERNATIONAL AIRPORT

harga promosi buffet ramadhan 2014 sama sama hotel Promosi Buffet Ramadhan 2014   SAMA SAMA HOTEL KL INTERNATIONAL AIRPORT

 

Akhirnya…

Saya berpeluang juga untuk mencuba makanan di SAMA SAMA HOTEL ( dahulunya dikenali sebagai PAN PACIFIC HOTEL ) yang terletak di lapangan terbang antarabangsa KLIA.Menariknya…. walaupun saya banyak mendapat peluang untuk membuat food review di hotel sekitar lembah klang namun tidak bagi hotel ini – mungkin belum rezekinya lagi kan.Apapun saya merasa gembira untuk datang untuk berbuka puasa di sini sekaligus berkongsi mengenai buffet ramadhan dengan anda semua…

TEMPAT BERBUKA PUASA MURAH SEDAP BEST di SEPANG

Jom kita tengok apakah menu menarik di sini …… 

Read More »

409 total views, 2 views today

Promosi Buffet Ramadhan 2014 – Hotel Le Meridien Kuala Lumpur

buka puasa bersama chef zubir Le meridien KL Promosi Buffet Ramadhan 2014   Hotel Le Meridien Kuala Lumpur

Nampaknya….

Walaupun dah nak hari penghabisan bulan puasa nie Alhamdulillah masih lagi ada kisah dan cerita mengenai buffet ramadhan yang saya boleh kongsikan dengan pembaca blog hazmanfadzil.com.Kali ini adalah mengenai Hotel Le Meridien Kuala Lumpur yang terletak berhampiran dengan KL SENTRAL.Menariknya tema mereka pada tahun ini adalah diilhamkan oleh cipta rasa menu Selebriti Chef Zubir dengan menu yang merangkumi masakan dari negeri Kedah , Kelantan , Perak , Pulau Pinang , Negeri Sembilan dan Johor.

TEMPAT BERBUKA PUASA MURAH SEDAP BEST di KL ( KUALA LUMPUR )

Jom kita lihat menarik yang dihidangkan ……. 

Read More »

544 total views, 5 views today

Promosi Buffet Ramadhan 2014 – Laman Kayangan SHAH ALAM

DSC 8240 Promosi Buffet Ramadhan 2014   Laman Kayangan SHAH ALAM

Alhamdulillah….

Sememangnya rezeki untuk berbuka puasa pada tahun ini memang sentiasa ada walaupun sudah dua tiga minggu menjalani ibadah puasa.Selain mendapat undangan dari pihak hotel dan restoran di seluruh lembah klang pada tahun ini saya mendapat jemputan dari team hebat DENAIHATI NETWORK.Pada mulanya ia lebih kepada blogger sekitar shah alam dan rezeki saya apabila ada kekosongan maka saya hadirkan diri dengan penuh rasa gembira.Ianya bertempat di Laman Kayangan SHAH ALAM yang dikendalikan oleh Segi Seri Catering yang telah menguruskan urusan makan minum perkahwinan selebriti ROZITA CHE WAN tempohari

TEMPAT BERBUKA PUASA MURAH SEDAP BEST di SHAH ALAM

Jom kita lihat apakah menu menarik mereka…….. 

Read More »

368 total views, 5 views today