Kerja Kahwin = SELESAI =

Alhamdulillah…..pada 27 disember 2008 settle la sudah majlis kenduri kesyukuran ( makan2x jee…no sanding2x) adik saya di kompleks sukan PENJARA KAJANG.Lega jugak la rasanya bile majlis tersebut berlangsung dengan baik…

Di sebalik persiapan last minute mengenai paperbag + bunga telur + dadih …kami sekeluarga sempat jugaklah tiba dengan full dress yang ditaja khas oleh JAKEL ( adik saya sponsor daa….) pakaian masing-masing dengan warna yang sedondon…nice….Adik perempuan saya yang dua tu standby kat bilik VIP bagi melakukan kerja-kerja goodies bag mengikut kategori dan label yang telah ditetapkan….

Nasib baik jugak time majlis tu saya datang dengan MODENAS sentimental value ( banyak kenangan…) = 8 tahun dah umurnya.Sebabnya….sempat jugak runner pegi amikkan capal ayah saya + kasut adik perempuan saya yang tertinggal kat umah.Kiranya sharp pukul 12 tengahari saya sekeluarga sudah siap sedia menyambut tetamu yang hadir.Tak sempat pun saya nak jamah nasi minyak sebelum majlis bermula….busy sesangat.

Early in the morning dah buat panggilan kat A.Y.A.N.G so takde la rasa lapar sangat…cume bibir nie je rasa kering sikit….mungkin kurang minum ayaq kot….Anyway walaupun saya complete baju melayu + sampin tetapi saya sekali lagi lebih selesa mengenakan kopiah putih berbanding songkok di kepala.Hmmm…..Memang saya akan pakai kopiah putih berserban je time saya kahwin nanti….songkok tu maybe time amik gambar …boleh la nak pakai….

Hish….kita break kejap….saya nak pergi cari koleksi gambar saya untuk majlis kahwin nie…tak banyak pun….so to be continue…….

126 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam