Tips SENANG HAMIL – panduan 3

Assalamualaikum …

Semoga anda berada dalam keadaan sihat-sihat selalu bersama pasangan tercinta.

Macam mana dengan pelajaran kita yang lepas? Adakah anda dapat fahami apa yang hendak saya sampaikan? Diharapkan anda faham dan berjaya amalkan supaya senang untuk hamil.

Ok baiklah, kali ini saya ingin dedahkan bahawa vitamin yang biasa anda makan itu sebenarnya boleh merendahkan lagi peratusan kehamilan anda. Apa!!! Mesti anda terkejut bukan.

Tetapi bukan untuk semua vitamin. Vitamin ada banyak jenis tetapi vitamin yang saya maksudkan itu adalah vitamin C.

Benar, jika pengambilan vitamin C dalam dose yang tinggi dan terlalu kerap makan vitamin C ia mampu menganggu pengeluaran cecair servik anda. Pengeluaran cecair servik akan berkurang jika dos terlalu tinggi vitamin C yang diambil.

Seperti yang kita sedia maklum, cecair servik ini begitu penting dalam membantu spema ’bertemu’ ovum. Ia memudahkan dan mempercepatkan lagi pergerakkan sperma menuju ke uterus.

Dalam ebook  ada terangkan lebih terperinci mengenai cecair servik dan bagaimana pengetahuan mengenainya dapat membantu kita senang untuk hamil.

Jika anda berminat, anda boleh dapatkan ebook saya tersebut di laman web

www.senanghamil.com

327 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam