Nostalgia Berhari Raya di PEJABAT…..




Alhamdulillah….

Hari ini semua rakyat MALAYSIA yang beragama ISLAM menyambut Hari Raya

Iduladha atau lebih dikenali sebagai Hari Raya Korban.Saya seperti biasa kalau

time raya nie jarang sangat la nak bercuti…..Dan parents saya dah faham la

dengan situasi itu sejak saya keje kat department saya sekarang nie….

Cuma apa yang tahu Hari Raya Korban kurang meriah sangat mungkin sebab

PUBLIC HOLIDAY tu sehari je kan…. hehehehehe…Tapi saya nak kongsikan

bersama koleksi gambar ( recycle ) sambutan saya celebrate HARI RAYA

di pejabat…..

Ada lampu kelip-kelip tau…..

Jambangan FERRERO ROCHER sebagai hiasan…..

Masing-masing bawak juadah ( potluck )

Nasi Himpit

Kuah Lontong

Udang masak merah

Rendang ayam

Rendang daging

Kek Lapis INDON

Peel Fresh  – penghilang dahaga….

Jurukamera AMATUR gaya PROFESIONAL…….

Menariknya KEYWORD yang paling glamour menerjah blog ini pada HARI INI

ialah SMS HARI RAYA – yeap saya ada buat post entry khas pasal koleksi sms

raya nie…. so sapa berminat boleh la jenguk2 >> SMS HARI RAYA <<<

Akhir kata saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA IDULADHA kepada

semua pembaca blog HAZMANFADZIL dan seluruh umat islam …..

p/s : Hidup akan lebih bermakna dengan pengorbanan…… :-)

590 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam