TIGA movies , TIGA kali MAKAN

Pada hari ISNIN yang lepas saya sekali lagi telah berjaya melakukan aktiviti riadah feveret saya iaitu movies marathon.Seperti biasa tempat lokasi untuk tayangan panggung wayang gambar saya ialah di GSC MIDVALLEY.

makan12 TIGA movies , TIGA kali MAKAN

makan22 TIGA movies , TIGA kali MAKAN

Yea….saya mulakan dengan bersarapan di FOOD COURT tingkat atas MID VALLEY.Menu kuetiaw gorang AYAM potong……dengan harga RM7.00 tidak tidak termasuk cukai yang berkaitan…….. 

Read More »

133 total views, no views today

Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET




Walaupun saya nie pengguna PASCABAYAR MAXIS yang amat setia namun

kalau pergi karnival JOM HEBOH sure dan pasti singgah booth HOTLINK….

jom17 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Booth HOTLINK nie seperti biasa akan penuh dikunjungi oleh orang ramai dan

antara booth yang paling BESAR

jom21 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Kedatangan saya disambut oleh gadis ini…. pelik juga promoter lain pakai baju

tshirt MERAH….tapi dia nie sorang je yang pakai baju putih.Dia tanya samada

saya nak beli TOP UP ke ? Tak …sebab saya nie pakai bil MAXIS…..sebab tue la muka dia

agak sugul tue…..

Tapi saya tanya ada promosi lain tak ? Dia kata ….Ada ….HOT TIKET….Kalau

abang beli boleh dapat PIZZA just RM1 jee……WHOAAA…..Bagus nie…. terus

saya beli 2 keping…..

jom20 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Ni pun saya dah niatkan nak kasi kat adik perempuan saya MALY confirm dia

suka punya…. ye la dapat top up FREE kan…..

jom18 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Disebabkan saya beli DUA KEPING hotlink tiket so dapat la tambahan goodies…

Hurmmm itu la beshnya kalau beli time karnival @ events nie……

jom22 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Bila saya nak balik…… Dia kata…. Time kasih yea bang sebab beli HOTLINK

HOT TIKET nie yea….. ( mungkin sonok sebab dapat komisen kot )….Baru la

terpancar senyuman kat muka dia….. icon wink Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

So ….Apakah sebenarnya Daya penarik HOTLINK HOT TIKET ??? Pizza @ Awek

promoter HOTLINK nie ?

p/s :Saya adalah MAXIS EVANGELIST…… hihihihi

236 total views, no views today

Gambar Karnival Jom Heboh -Disember 2010




Pada 11 DISEMBER 2010 yang lepas saya berkesempatan untuk pergi ke

Karnival Jom Heboh di perkarangan Stadium Bukit Jalil.Berdasarkan apa yang

telah berlaku sebelum ni saya memang takkan pergi time petang sebab PANAS.

Tapi bila pergi pagi pun bagus juga selain cuaca yang tidak panas membahang…

gerai jualan pun dah pun bermula dengan pelbagai teknik dan promosi yang

menarik…..

jom1 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Ambik gambar banner kat bawah jee

jom3 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Gadis-gadis RIBENA

jom4 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Brader nie mesti ada……

jom7 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Gadis gadis TEH SABAH

jom10 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Air PERCUMA dari HORLICKS…..

jom14 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Bangla dah jadi promoter siot……

jom27 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Awek yang suruh saya beli SET KOPI KACIP FATIMAH…..¬† haisshh

jom16 Gambar Karnival Jom Heboh  Disember 2010

Makcik nie tersengih sebab dia ingat muka dia masuk MAJALAH…… Saya

kata just masuk blog jee….. hihihi

p/s : As usual harga most of the product RM 10 SAHAJA…..

242 total views, no views today

Dinner bersama BLOGGER SHAKIDDO

Rasanya ada la skit2 blogger dan kengkawan yang dah tahu sebenarnya blogger SHAKIDDO tue adalah adik kandung lelaki saya secara biologinya….Walaupun baru je sebulan lebih je dia nie terjebak dalam dunia blogging….tapi tahap kerajinan update entry memang la bagus…. sebab dalam sehari dalam 2-3 post entry akan diupdate…..

tron2 Dinner bersama BLOGGER SHAKIDDO

Nama betulnya HISYAMUDDIN…..

Pada 15 Disember yang lepas saya MENANG tiket wayang percuma filem TRON dari NUFFNANG.So saya ajak dia temankan saya untuk layan citer nie kat TGV Sunway Pyramid.Oleh kerana¬† sampai awal kitorang makan malam kat KFC dulu sebelum tengok movie tue….Kebetulan time tue KFC tengah ada menu baru…. so dengan rasa laparnya order dengan segera…… 

Read More »

193 total views, no views today