TIGA movies , TIGA kali MAKAN

Pada hari ISNIN yang lepas saya sekali lagi telah berjaya melakukan aktiviti riadah feveret saya iaitu movies marathon.Seperti biasa tempat lokasi untuk tayangan panggung wayang gambar saya ialah di GSC MIDVALLEY.

Yea….saya mulakan dengan bersarapan di FOOD COURT tingkat atas MID VALLEY.Menu kuetiaw gorang AYAM potong……dengan harga RM7.00 tidak tidak termasuk cukai yang berkaitan…….. 

Read More »

297 total views, 1 views today

Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET




Walaupun saya nie pengguna PASCABAYAR MAXIS yang amat setia namun

kalau pergi karnival JOM HEBOH sure dan pasti singgah booth HOTLINK….

Booth HOTLINK nie seperti biasa akan penuh dikunjungi oleh orang ramai dan

antara booth yang paling BESAR

Kedatangan saya disambut oleh gadis ini…. pelik juga promoter lain pakai baju

tshirt MERAH….tapi dia nie sorang je yang pakai baju putih.Dia tanya samada

saya nak beli TOP UP ke ? Tak …sebab saya nie pakai bil MAXIS…..sebab tue la muka dia

agak sugul tue…..

Tapi saya tanya ada promosi lain tak ? Dia kata ….Ada ….HOT TIKET….Kalau

abang beli boleh dapat PIZZA just RM1 jee……WHOAAA…..Bagus nie…. terus

saya beli 2 keping…..

Ni pun saya dah niatkan nak kasi kat adik perempuan saya MALY confirm dia

suka punya…. ye la dapat top up FREE kan…..

Disebabkan saya beli DUA KEPING hotlink tiket so dapat la tambahan goodies…

Hurmmm itu la beshnya kalau beli time karnival @ events nie……

Bila saya nak balik…… Dia kata…. Time kasih yea bang sebab beli HOTLINK

HOT TIKET nie yea….. ( mungkin sonok sebab dapat komisen kot )….Baru la

terpancar senyuman kat muka dia….. ;-)

So ….Apakah sebenarnya Daya penarik HOTLINK HOT TIKET ??? Pizza @ Awek

promoter HOTLINK nie ?

p/s :Saya adalah MAXIS EVANGELIST…… hihihihi

425 total views, no views today

Gambar Karnival Jom Heboh -Disember 2010




Pada 11 DISEMBER 2010 yang lepas saya berkesempatan untuk pergi ke

Karnival Jom Heboh di perkarangan Stadium Bukit Jalil.Berdasarkan apa yang

telah berlaku sebelum ni saya memang takkan pergi time petang sebab PANAS.

Tapi bila pergi pagi pun bagus juga selain cuaca yang tidak panas membahang…

gerai jualan pun dah pun bermula dengan pelbagai teknik dan promosi yang

menarik…..

Ambik gambar banner kat bawah jee

Gadis-gadis RIBENA

Brader nie mesti ada……

Gadis gadis TEH SABAH

Air PERCUMA dari HORLICKS…..

Bangla dah jadi promoter siot……

Awek yang suruh saya beli SET KOPI KACIP FATIMAH…..¬† haisshh

Makcik nie tersengih sebab dia ingat muka dia masuk MAJALAH…… Saya

kata just masuk blog jee….. hihihi

p/s : As usual harga most of the product RM 10 SAHAJA…..

467 total views, no views today