Inilah…. AYAM GORENG GUNTING….

Yeap…. seperti apa yang katakan semalam – saya nak beritahu apa yang dikatakan AYAM GORENG GUNTING….Actually menu nie saya perasan dijual kat PASAR MALAM PEKAN SALAK…Macam menarik je kan namanya , masa tu nak tunggu laa untuk beli tapi ramai orang lak beli…. so cancel….

Then malam KHAMIS lepas bertempat di PASAR MALAM UMAH SAYA….saya terperasan gerai nie…

Ayam goreng gunting Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

RM 5 untuk harga sekeping…..

Ayam goreng gunting 2 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Katanya 1st in MALAYSIA….

Ayam goreng gunting 3 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Serbuk blackpepper + Chili powder digaul sebati….

Ayam goreng gunting 4 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Digunting kepingan ayam tue secara freestyle….

Ayam goreng gunting 5 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Bungkusan yang simple….

Ayam goreng gunting 6 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Pandangan yang menyelerakan….. huhuhu

Ayam goreng gunting 7 Inilah.... AYAM GORENG GUNTING....

Sedia untuk dimakan begitu sahaja…..

p/s : Apa kata anda share pulak menu makanan yang menarik dengan saya…..

862 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam