Inilah…. AYAM GORENG GUNTING….

Yeap…. seperti apa yang katakan semalam – saya nak beritahu apa yang dikatakan AYAM GORENG GUNTING….Actually menu nie saya perasan dijual kat PASAR MALAM PEKAN SALAK…Macam menarik je kan namanya , masa tu nak tunggu laa untuk beli tapi ramai orang lak beli…. so cancel….

Then malam KHAMIS lepas bertempat di PASAR MALAM UMAH SAYA….saya terperasan gerai nie…

RM 5 untuk harga sekeping…..

Katanya 1st in MALAYSIA….

Serbuk blackpepper + Chili powder digaul sebati….

Digunting kepingan ayam tue secara freestyle….

Bungkusan yang simple….

Pandangan yang menyelerakan….. huhuhu

Sedia untuk dimakan begitu sahaja…..

p/s : Apa kata anda share pulak menu makanan yang menarik dengan saya…..

1,016 total views, 2 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam