Restoran Atap Atap – Ikan Bakar Ala PORTUGIS




Yeah…. kali ini saya nak kongsi pengalaman saya dengan anda di salah sebuah

restoran Ikan Bakar Ala Portugis…. Kalau tak silap Portugis tu PORTUGAL kan

hurmmm…. mungkin inilah antara makanan CHRISTIANO RONALDO…. hik3x

Signboard yang sentiasa HIJAU……

Masa nie saya datang time lunch …. orang tak ramai sangat…Kalau malam

memang selalu penuh….

Duduk je terus diberikan menu untuk diorder…..

Selain makanan ala Portugis …. WESTERN FOOD pun ada…

Pesan DUA lauk…. tapi mintak nasik SATU jeee… :-)

Nampak unik…. terus saya order air nie…

Cuba TEKA maner satu air yang saya pesan tue….

Nasi BERAS WANGI SIAM berbentuk CUP Kon

Makanan pun sampai….. masa untuk menjamu selera….

Habis licin…. nasik mahupun lauk yang ada…..

Overall masakannya tidaklah KENA dengan selera saya sangat…. Boleh la kasi

rating boleh kasi 7/10.Mungkin sebab saya makan sorang2 kot…Hehhehehe

Sesiapa yang berminat boleh kunjungi alamat di bawah :

p/s : Landmark :- Giant NILAI

744 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam