Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET




Walaupun saya nie pengguna PASCABAYAR MAXIS yang amat setia namun

kalau pergi karnival JOM HEBOH sure dan pasti singgah booth HOTLINK….

jom17 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Booth HOTLINK nie seperti biasa akan penuh dikunjungi oleh orang ramai dan

antara booth yang paling BESAR

jom21 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Kedatangan saya disambut oleh gadis ini…. pelik juga promoter lain pakai baju

tshirt MERAH….tapi dia nie sorang je yang pakai baju putih.Dia tanya samada

saya nak beli TOP UP ke ? Tak …sebab saya nie pakai bil MAXIS…..sebab tue la muka dia

agak sugul tue…..

Tapi saya tanya ada promosi lain tak ? Dia kata ….Ada ….HOT TIKET….Kalau

abang beli boleh dapat PIZZA just RM1 jee……WHOAAA…..Bagus nie…. terus

saya beli 2 keping…..

jom20 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Ni pun saya dah niatkan nak kasi kat adik perempuan saya MALY confirm dia

suka punya…. ye la dapat top up FREE kan…..

jom18 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Disebabkan saya beli DUA KEPING hotlink tiket so dapat la tambahan goodies…

Hurmmm itu la beshnya kalau beli time karnival @ events nie……

jom22 Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

Bila saya nak balik…… Dia kata…. Time kasih yea bang sebab beli HOTLINK

HOT TIKET nie yea….. ( mungkin sonok sebab dapat komisen kot )….Baru la

terpancar senyuman kat muka dia….. icon wink Daya Penarik HOTLINK HOT TIKET

So ….Apakah sebenarnya Daya penarik HOTLINK HOT TIKET ??? Pizza @ Awek

promoter HOTLINK nie ?

p/s :Saya adalah MAXIS EVANGELIST…… hihihihi

294 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam