Jemputan ke Filem Thor Press Screening -NUFFNANG GPLUS




Yess…. akhirnya dapat juga saya merasa pergi ke NUFFNANG Press Screening

untuk filem THOR pada 27 April tempohari.Tayangan berlangsung di panggung

wayang GSC MIDVALLEY. Tapinya ianya diadakan pada waktu pagi ( 10.30 pg )

dan merupakan SINGLE INVITATION.

Pada hari itu nuffies – FRESH yang incharge dan saya amat mengucapkan

terima kasih kepada beliau sebab tunggu saya yang sedikit kelewatan , siap

call dan sms untuk pastikan saya datang pada hari itu…..

Thor+Film+Poster Jemputan ke Filem Thor Press Screening  NUFFNANG GPLUS

Sebelum masuk panggung saya dan blogger NUFFNANG yang lain dapat

popcorn dan air minuman bikarbonat percuma…..dan hanya CIK LILY

sorang je yang kenal…..kitorang duduk sebelah menyebelah….

Dan masing-masing teruja bila dapat cermin mata 3D ….. Excited abiss !!!

filem thor1 Jemputan ke Filem Thor Press Screening  NUFFNANG GPLUS

Mula-mula saya amik gambar CIK LILY dulu then….

filem thor2 Jemputan ke Filem Thor Press Screening  NUFFNANG GPLUS

Then CIK LILY pulak amik gambar saya….. Dan lepas amik gambar ni

terus movie pun start…..Disebabkan sebelum saya memang pernah

tengok filem 3D so relax aje la kan….

Hurmmm…… kalau nak tahu sipnosis filem THOR boleh la terjah blog

CIK LILY dan CIK BELLA…..>>> klik di sini <<<<

Filem nie agak lama jugak lebih kurang dalam 1 JAM 55 minit laa…..Dan

pastinya akan menarik minat para penggemar komik MARVEL.Untuk diri

ianya hanya okey sahaja….. Mungkin minat saya nie lebih kepada filem yang

bercorak ROMANTIC COMEDY kot…..

filem thor3 Jemputan ke Filem Thor Press Screening  NUFFNANG GPLUS

Pose sikit kat depan poster filem THOR…..

Trailer filem Thor

226 total views, no views today

Gambar & Video Kelantan vs Selangor 2011 l Liga Super Pusingan 2



UPDATE : Kelantan vs Selangor Piala F.A 2011 – 5-1  >>> Klik Di sini <<<

su 02.1 Gambar & Video Kelantan vs Selangor 2011 l Liga Super Pusingan 2

Penyerang Kelantan, Norshahrul Idlan Talaha (kiri) mengelak asakan pemain pertahanan Selangor pada perlawanan Liga Super di Stadium Sultan Muhammed IV, Kota Bharu semalam

su 02.1 Gambar & Video Kelantan vs Selangor 2011 l Liga Super Pusingan 2

NORSHAHRUL (kiri) dicabar pertahanan Selangor pada aksi Liga Super di Stadium Sultan Muhammed IV, Kota Bharu malam tadi. Kelantan menang 1-0.

Gol kemenangan kelantan vs selangor 2011 – Liga Super pusingan kedua

217 total views, no views today

Obama akui sebabkan Zuckerberg pakai kot

du 01.1 Obama akui sebabkan Zuckerberg pakai kot

BARACK OBAMA dan Mark Zuckerberg menanggalkan baju kot masing-masing di ibu pejabat Facebook, Palo Alto kelmarin.


PALO ALTO – Presiden Amerika Syarikat (AS), Barack Obama kelmarin menceritakan majlis makan malamnya bersama Ketua Pegawai Eksekutif Facebook, Mark Zuckerberg ketika beliau berucap di hadapan kakitangan laman sosial itu di sebuah pejabat Facebook di sini, negeri California.

Memulakan ucapannya, Obama menceritakan apa yang berlaku dalam satu majlis makan malam tersebut yang berlangsung pada 26 Februari lalu dan dihadiri oleh Zuckerberg, 26, serta golongan elit industri teknologi AS lain.

Ketika itu, Zuckerberg duduk di sebelah kanan presiden berkenaan.

“Saya ialah lelaki yang menyebabkan Zuckerberg terpaksa memakai tali leher (merujuk kepada pemuda tersebut yang gemar bergaya santai dengan memakai baju-T). Semasa kami sedang menjamu selera, dia mula berpeluh. Ia amat tidak selesa untuk Zuckerberg. Saya kemudian membantu dia menanggalkan kotnya. Saya berkata kepadanya, jika anda mahu Mark (Zuckerberg), kami semua boleh menanggalkan kot kami supaya anda tidak kelihatan janggal,” kata Obama.

Presiden berusia 49 tahun itu kemudian menanggalkan kotnya dengan diikuti Zuckerberg sekali gus mendedahkan kemeja yang dipakainya bersama tali leher hitam.

Zuckerberg sebelum ini dikenali sebagai seorang yang suka memakai seluar jean dan baju T serta jaket berbanding kot dengan tali lahir semasa muncul di khalayak ramai.

“Anda (Obama) lebih bergaya memakai kot berbanding saya,” kata Zuckerberg sambil bergurau.

Selepas itu, mereka lebih selesa bersama dan kedua-duanya berbual panjang mengenai pelbagai isu terutamanya melibatkan teknologi.

Pertemuan itu merupakan peluang buat Obama untuk mendekati golongan muda di Lembah Silikon yang terkenal dengan penciptaan komputer.

Zuckerberg telah membuktikan kepada 500 juta pengguna Facebook mengenai siapa yang menggunakan perkhidmatan tersebut.

Pengasas laman itu dikatakan mempunyai kekayaan bernilai AS$13.5 bilion (RM50.62 bilion).

Obama turut mengambil kesempatan untuk meminta Zuckerberg membayar lebih bayak cukai berdasarkan pelan percukaian yang dikemukakan pemimpin AS itu.

“Ramai orang sukakan saya dan anda, Mark (Zuckerberg). Anda sepatutnya membayar lebih banyak sedikit dalam bentuk cukai.

“Saya tahu anda okey dengan perkara itu (cukai),” kata Obama. – Agensi

///kosmo///

136 total views, no views today