Nasi goreng 6 JAHANAM


Arab Festival Invitation Nasi goreng 6 JAHANAM

Alhamdulillah….

Sejak cubaan untuk menjadi FOOD BLOGGER nie…. saya dapat jemputan untuk berbuka puasa…Akan tetapi atas kekangan masa dan tugas terpaksa la saya tolak secara baik….Itupun ada lagi jemputan berbuka kat WISMA CNI SHAH ALAM pun turut tak dapat saya hadiri…..huhuhu…Takpelah bukan rezeki saya nak ke sana kan….Akan tetapi saya pasti akan teruskan juga untuk update pasal menu makanan yang saya dah makan ngan pembaca blog nie….

DSC 1096 Nasi goreng 6 JAHANAM

Kali ini adalah menu NASI GORENG ENAM JAHANAM ….merupakan antara  menu yang dijual di SENIMAN CORNER SALAK TINGGI. Dan uniknya semua menu kedai makan nie kebanyakannya adalah dari filem P.RAMLEE ….

DSC 1107 Nasi goreng 6 JAHANAM

Honey Iced Lemon Tea… Memang diorang taruk madu siot….

DSC 1111 Nasi goreng 6 JAHANAM

Bila waiter hidang kat meja….pergh memang nampak meriah sungguh laaa….

DSC 1119 Nasi goreng 6 JAHANAM

Selain telur mata kerbau…. ada hirisan daging ayam….yang banyakkk…

DSC 1114 Nasi goreng 6 JAHANAM

DSC 1118 Nasi goreng 6 JAHANAM

Ringkasnya NASI GORENG ENAM JAHANAM nie adalah gabungan nasi goreng yang berlaukkan ayam+udang+daging dan ikan sardin dalam 3,4 ketul dalam satu pinggan…..Memang meriah siot….. Dan harganya dalam rm9++ kot….lupa la pulak dan air tue dalam rm2.5o …..

 

INFO SENIMAN CORNER SALAK TINGGI

No 7 Jalan Seroja 4

Taman Seroja

Bandar Baru Salak Tinggi

439000 Sepang,Selangor

 

Contact : SAM >>> 017 7471007

p/s : Hari-hari seterusnya saya akan update menu dari kedai makan nie….

242 total views, 1 views today

Comments

  1. shakiddo says

    muahaahahaa… 6 jahanam!! memang kelasss dan tertarik laaa.. banyak jugak kedai makan yang best kat sepang eh.. bila laaaa nak gi?

    • species1980 says

      syam : kedai biasa je…cuma menu diorang je unik…anyway nanti kita pusing area bangi dulu la….lagi syiok , kengkawan blogger pun ade dok area situ….

  2. says

    hah ko dpt invi pi wisma cni?? haha aku and ujang insyaAllah akn berbuka kt sana 20hb nnt…xpe lah..aku tlg upload gbr mknn utk tatapan ko eh =P

    • species1980 says

      Yana : aku dapat invit untuk ari rabu nie….takpe2x memandangkan ko dah preggy makanlah banyak utk aku yea….

    • species1980 says

      jamar : hahahaha…. normal bro…. orang selera besar cam kita nie leh makan secara marathon…..keh3x….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam