Memori Lagu Sekolah Saya

Dua hari yang lepas….

Baru la saya tahu bahawa PRESIDEN KELAB PEMINAT FAUZIAH LATIF tu

sebenarnya adalah satu SEKOLAH dengan saya…Tapi dia tu SENIOR saya lebih

kurang dalam ENAM TAHUN beza dengan saya….hahahaha

Ini semua pasal ANAK EMAS TM STREAMYX yang dedahkan info latarbelakang

beliau….padahal dah memang ada maklumat tu kat FACEBOOK dia cuma saya je

yang tak perasan….haisshhh…

HEADER Izzuddin Shah Memori Lagu Sekolah Saya

Bila saya google….rupa-rupanya Sekolah saya nie dah website sendiri laaa….walaupun

takde up to date sangat kan….tapi pada saya ianya suatu kemajuan yang bagus untuk

pelajar dan warga sekolah secara amnya….

Sedar tak sedar lebih kurang 15tahun dah saya tinggalkan alam persekolahan -zaman

di mana komputer itu merupakan suatu BARANG MEWAH dan saya tidak tahu

langsung bagaimana nak guna komputer pada masa itu….Cuma hari nie saya nak

tujukan lagu sekolah kepada SUPER SENIOR sekolah saya….

Lirik Lagu Sekolah Izzuddin Shah

Marilah bergerak maju
Menuntut segala ilmu
Menuju kemuliaan
Mencapai kebahagiaan
Rohani dan jasmani
Tabahkan dalam hati
Junjung titah Ilahi
Dengan suci dan murni
Berazam dan berbakti yang abadi

Kukuhkanlah semangat
Menyumbangkanlah khidmat
Terhadap masyarakat
Dunia dan akhirat
Kukuhkanlah semangat
Menyumbangkanlah khidmat
Terhadap masyarakat
Dunia dan akhirat

Video Lagu Sekolah Izzuddin Shah

p/s : Anda semua ingat tak lagi Lagu Sekolah ???

176 total views, 2 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam