Kerja Kosong – Official Photographer Nuffnang

Kalau anda sedang mencari pekerjaan….

Saya ada cadangan untuk anda kerana NUFFNANG sedang mencari pekerja untuk

beberapa jawatan di antara ialah OFFICIAL PHOTOGRAPHER….

header%2Bphoto Kerja Kosong   Official Photographer Nuffnang

Gambar Hiasan…

Info mengenai OFFICIAL PHOTOGRAPHER…

Requirements:

  1. Candidate must possess at least a Primary/Secondary School/SPM/”O” Level, Diploma or Advanced/Higher/Graduate Diploma in any field.
  2. Required skill(s): ADOBE.
  3. Preferred skill(s): Photography.
  4. Required language(s): English.
  5. Preferred language(s): Bahasa Malaysia
  6. Applicants must be willing to work in KL.
  7. Applicants should be Malaysian citizens or hold relevant residence status.
  8. Fresh graduates/Entry level applicants are encouraged to apply.
  9. Must possess own transport.

Interested candidate is encouraged to send in their application at mycareer@netccentric.com. Kindly note that only shortlisted candidates will be notified for interviews.

Terdapat juga kekosongan untuk jawatan MEDIA SALES dan COMMUNITY RELATIONS

jika anda nak tahu lebih lanjut boleh klik link di bawah :-

>>> PELUANG KERJAYA DI NUFFNANG <<< 

Come and Join Us – Nuffnang MALAYSIA

p/s : Kalau dapat jadi official photographer NUFFNANG confirm boleh pergi semua events..

betul tak ?

219 total views, no views today

Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kalau tak silap…

Saya dah perasan akan kewujudan kedai TUTTI FRUTTI di cawangan KAJANG

lebih kurang dua bulan yang lepas… namun hanya pada hari ahad yang lepas

sahaja baru sempat saya terjah…

DSC 3763 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Dan menariknya inilah KALI PERTAMA saya mencuba TUTTI FRUTTI nie walaupun

dah banyak kali baca kat blog PAPA EYRIQAZZ dan bro SHARINGINFOZ yang dah

cuba pelbagai jenis FROYO – Frozen Yogurt nie…..

DSC 3756 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Tu diaaa…..

Sampai DUA BEKAS saya amik kan…. ( amik gambar je ) …. sebab yang satu lagi tu

kepunyaan adik perempuan saya…. blogger MALY yang baru je abis last semester

pengajian beliau di Uitm….

DSC 3753 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Hmmm…. M & M nie just amik betul-betul je TIGA BIJIK…. kah2x…..

DSC 3754 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kepingan strawberri nie diambil adalah untuk menimbulkan rasa MASAM MASAM

MANIS….. ( dah macam lauk kedai tomyam la pulakkkk )

DSC 3757 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kekacang kecil nie biasanya ada pada aiskrim yang mahal-mahal kan….

DSC 3752 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Actually dalam bekas nie ada perisa VANILA COKLAT tapi last minute tambah

BLUEBERRY  ( rasa masam skit ) tapi balance la sebab ada kacang2x tu kan….

DSC 3762 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Hiasan dalaman kedai TUTTI FRUTTI …… kemas dan bersih jee…. cuma agak sunyi la

sebab masa nie kitorang berdua je….. icon wink Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

DSC 3759 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Nampaknya cukup je la kot sekadar makan REGULAR CUP nie… itupun dah kena

sampai rm23 ( dua bekas tu )…. bagi saya untuk merasa je la kan….

DSC 3758 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Ini alamat untuk cawangan TUTTI FRUTTI di kajang…. kalau nak senang LANDMARKnya

dekat dengan HOSPITAL KAJANG selepas sekolah cina YU HWA….

SOALAN :-

Yang mana satukah bekas TUTTI FRUTTI kepunyaan saya ???

374 total views, 3 views today

Worldless Wednesday : VAN MAJALAH KUNTUM

Photo0200 Worldless Wednesday :  VAN MAJALAH KUNTUM

126 total views, 3 views today

Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Semalam…

Nuffnang homepage Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Semasa saya nak info terbaru di website NUFFNANG … saya dapati background dah

ditukar kepada TEMA DIGI WWWOW AWARDS…. Nampak sungguh happening

dengan dipenuhi dengan KATEGORI yang dipertandingkan…. Dan apa yang menarik

perhatian saya ialah SENARAI HADIAH yang ditawarkan kepada pemenang….

Jom kita tengok HADIAH-HADIAH yang lumayan tersebut….

Nuffnang fave makan expert Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

NUFFNANG BLOGGER OF THE YEAR

NUFFNANG FAVE MAKAN-MAKAN EXPERT

NUFFNANG FAVE KAY POH

Google Internet Award Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Lowyat fave tech head Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Malaysiakini Photojournalist Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Samsung App of the year Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Digi WWWOW awards Hadiah LUMAYAN untuk PEMENANG Digi WWWOW AWARDS 2012

Yeahhh….

Semuanya menarik bukan…. Dan saya dalam perancangan untuk menyertai salah satu

KATEGORI yang ditawarkan….. Mungkin anda boleh agak KATEGORI aper kan….hehehe

 

p/s : Saya PASTI perlukan bantuan anda untuk DIGI AWARDS nie…

131 total views, 1 views today

Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Rasanya…

Dah ramai yang tahu bahawa Malaysia Airlines ( MAS ) akan menggunakan pesawat

terbaru AIRBUS 380 yang dijangka akan memulakan operasi pada awal bulan

Julai 2012 nanti…

image002 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

sumber

Dan sempena pelancaran pesawat terbaru tersebut MALAYSIA AIRLINES telah

melancarkan suatu contest untuk para bloggers ( actually untuk orang awam juga ) yang

di namakan THE BIG FLIGHT COMPETITION

MAS BIG FLIGHT CONTEST 2 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Poster contest dengan tone warna logo MALAYSIA AIRLINES yang baharu…..

MAS BIG FLIGHT CONTEST A Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Seramai LAPAN INDIVIDU bertuah untuk menjadi TETAMU KHAS AIRBUS 380

MAS BIG FLIGHT COMPETITION Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Suatu persoalan kepada ANDA SEMUA … yang ingin merasai penerbangan eksklusif

pesawat nie…

MAS BIG FLIGHT CONTEST 11 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Caranya ialah hantarkan video anda yang memaparkan kemahiran atau kebolehan

anda … yang penting KREATIF – UNIK – RINGKAS… kepada anda yang berminat sila

KLIK DI BAWAH

>>> THE BIG FLIGHT COMPETITION <<<

Atau layan video promo nie…

p/s : Rasanya bro ARIFFSHAH pastinya berminat dengan contest nie kan….

150 total views, 2 views today