Papa John’s Pizza Berjaya Times Square

Sebenarnya…

Selepas saya bertemu dengan JAGUH MEMANAH WANITA SARAWAK kami berdua

pergi makan bersama-sama….hehehehehe

DSC 3065 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Dia kata malas nak makan nasi…. so saya ajak la makan kat PAPA JOHN’S PIZZA nie..

dan kebetulan saya tak pernah rasa pizza PAPA JOHN’S nie… boleh la nak merasa

bak kata orang….

DSC 3080 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Mula-mula sampai satu pinggan BREAD STICK kot namanya….

DSC 3083 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Lepas tu set wedges la pulak….

DSC 3073 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Cuba teka maner satu softdrink dan maner satu SKY JUICE ?

DSC 3085 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Kitorang order set HAWAIIAN PIZZA…. nampak macam best sebab ada nenas… icon wink Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

DSC 3087 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Disebabkan rasa teruja nak cuba saya terus makan dua keping pizza tu begitu sahaja

…. dah macam orang kebulur la pulak time tue….

DSC 3072 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Oh lupa…. sebelum tu waiter tu dah kasi kami set cili jeruk dan sos pencicah nie…akan

tetapi tekak saya nie dah biasa makan pizza dengan cili sos….Selamba je saya mintak

SOS CILI kat budak waiter tu….terus dia geleng-geleng sambil kerut dahi…

Dalam hati budak sure kata “CONFIRM BROTHER NIE BARU 1ST TIME MAKAN KAT

PAPA JOHN’S nie… “

DSC 3092 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

JAGUH MEMANAH WANITA SARAWAK tu pulak cakap saya tak larat nak makan

banyak sebab ada ‘mata ikan ‘ ( ulser ) dalam mulut la pulak…haisshh….

DSC 3086 Papa Johns Pizza Berjaya Times Square

Maka terpaksalah …. saya habiskan saki baki kepingan pizza tue….memang jenuh laaa

sampai kesemuannya….tapi perut memang kenyang yang melampau la kan….

 

p/s : Selain PIZZA HUT dan DOMINOS PIZZA… aper lagi yea pizza yang best ???

185 total views, 2 views today

Comments

  1. ayang says

    teringat pizza ria kat Kubah Ria/Kch….mmg terbaik punye!!! dah lama x perkena…adoiii teringat pulak mee jawa +++ satay….. :(
    bila nak ikut balik kch lagi nie…leh lepak mkn2x kat Waterfront…hehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam