PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Sebenarnya….

Sebelum kami adik beradik pusing-pusing kat FIESTA BELON PANAS PUTRAJAYA 2012

semalam…Saya beli dulu makanan untuk mengisi perut agar tidak kelaparan

DSC 35831 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Untuk mengalas perut saya just beli PIZZA HUT ALA CARTE  dengan perisa HAWAIIAN

DELIGHT…Elok-elok je turun dah kena amik gambar….DUIT BAKI pun tak sempat nak

simpan lagi….hahahaha

DSC 35851 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Seperti kebiasaan kalau ade PIZZA HUT sebelahnya mesti ada KFC kan… tapi apabila

saya tengok macam nak kena tunggu agak lama je….so saya teruskan pergi ke tempat

lain pula…

DSC 35881 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Kat khemah belakang tue…gerai makanan yang dibuat ala-ala FOOD COURT…pun dah

penuh dengan para pengunjung…then saya ternampak satu makanan yang best untuk

dimakan….

DSC 3594 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

JENAMA KEBAB yang terkenal di LEMBAH KELANG…. KEBAB MELAWATI yang tak

putus-putus orang datang nak membeli…. Hajat di hati nak beli wrapping LEBANON tapi

dah habis so order la yang wrapping dengan ROTI ARAB…

DSC 3597 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Saya beli DUA…. satu LEMBU satu AYAM….Nak beli KAMBING takut tak habis pulak

la kan….

DSC 3600 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Ni dia…. PIZZA HUT HAWAIIAN DELIGHT yang sedap dimakan panas2x….cuma takde

CILI SOS je kalau tak lagi SEDAP !!!!

DSC 3601 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Adesss…. ada pulak gambar kandid time saya makan pizza sekeping nie….

DSC 36071 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

MEMBUKA SELERA…. Inilah rupanya KEBAB MELAWATI perisa DAGING yang sedap

roti arab pula lembut…cukup rasa dan ramuannya….

DSC 3609 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Oleh kerana portion KEBAB MELAWATI ( ayam ) nie pun agak besar so adik-adik

perempuan saya kongsi makan berdua….Memang mengenyangkan….

DSC 35891 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

DSC 3593 PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Air jambu pula jadi pilihan untuk penghilang dahaja di sebalik cuaca yang mulai panas

di PUTRAJAYA semalam….

236 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam