PIZZA HUT vs KEBAB MELAWATI di PUTRAJAYA

Sebenarnya….

Sebelum kami adik beradik pusing-pusing kat FIESTA BELON PANAS PUTRAJAYA 2012 semalam…Saya beli dulu makanan untuk mengisi perut agar tidak kelaparan

Untuk mengalas perut saya just beli PIZZA HUT ALA CARTE  dengan perisa HAWAIIAN DELIGHT…Elok-elok je turun dah kena amik gambar….DUIT BAKI pun tak sempat nak simpan lagi….hahahaha 

Seperti kebiasaan kalau ade PIZZA HUT sebelahnya mesti ada KFC kan… tapi apabila saya tengok macam nak kena tunggu agak lama je….so saya teruskan pergi ke tempat lain pula…

Kat khemah belakang tue…gerai makanan yang dibuat ala-ala FOOD COURT…pun dah penuh dengan para pengunjung…then saya ternampak satu makanan yang best untuk dimakan….

JENAMA KEBAB yang terkenal di LEMBAH KELANG…. KEBAB MELAWATI yang tak putus-putus orang datang nak membeli…. Hajat di hati nak beli wrapping LEBANON tapi dah habis so order la yang wrapping dengan ROTI ARAB…

Saya beli DUA…. satu LEMBU satu AYAM….Nak beli KAMBING takut tak habis pulak la kan….

Ni dia…. PIZZA HUT HAWAIIAN DELIGHT yang sedap dimakan panas2x….cuma takde CILI SOS je kalau tak lagi SEDAP !!!!

Adesss…. ada pulak gambar kandid time saya makan pizza sekeping nie….

MEMBUKA SELERA…. Inilah rupanya KEBAB MELAWATI perisa DAGING yang sedap roti arab pula lembut…cukup rasa dan ramuannya….

Oleh kerana portion KEBAB MELAWATI ( ayam ) nie pun agak besar so adik-adik perempuan saya kongsi makan berdua….Memang mengenyangkan….

Air jambu pula jadi pilihan untuk penghilang dahaja di sebalik cuaca yang mulai panas di PUTRAJAYA semalam….

1,423 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam