Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Rasanya…

Dah ramai yang tahu bahawa Malaysia Airlines ( MAS ) akan menggunakan pesawat

terbaru AIRBUS 380 yang dijangka akan memulakan operasi pada awal bulan

Julai 2012 nanti…

image002 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

sumber

Dan sempena pelancaran pesawat terbaru tersebut MALAYSIA AIRLINES telah

melancarkan suatu contest untuk para bloggers ( actually untuk orang awam juga ) yang

di namakan THE BIG FLIGHT COMPETITION

MAS BIG FLIGHT CONTEST 2 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Poster contest dengan tone warna logo MALAYSIA AIRLINES yang baharu…..

MAS BIG FLIGHT CONTEST A Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Seramai LAPAN INDIVIDU bertuah untuk menjadi TETAMU KHAS AIRBUS 380

MAS BIG FLIGHT COMPETITION Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Suatu persoalan kepada ANDA SEMUA … yang ingin merasai penerbangan eksklusif

pesawat nie…

MAS BIG FLIGHT CONTEST 11 Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERS

Caranya ialah hantarkan video anda yang memaparkan kemahiran atau kebolehan

anda … yang penting KREATIF – UNIK – RINGKAS… kepada anda yang berminat sila

KLIK DI BAWAH

>>> THE BIG FLIGHT COMPETITION <<<

Atau layan video promo nie…

p/s : Rasanya bro ARIFFSHAH pastinya berminat dengan contest nie kan….

368 total views, 1 views today

Comments

    • says

      Cikgu hanani :- Kehendak pihak penganjur kannn…. lagipun GEMPAK gak hadiahnya kannn…. nak jadikan contest LIKE dah sah2x tak sesuai kan…. Lagipun diorang nak tengok sesuatu yang kreatif – unik tapi simple… UPLOAD VIDEO ke YOUTUBE adalah sesuatu yang PRAKTIKAL….
      hazman´s last blog post ..Aktiviti Memasak Dalam Hutan Belantara

    • hazman says

      Titan : Bro…. boleh je upah saper buat video untuk ko kann…. lagi pun ko kan ramai PEMINAT TEGAR…. hik3x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam