Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kalau tak silap…

Saya dah perasan akan kewujudan kedai TUTTI FRUTTI di cawangan KAJANG lebih kurang dua bulan yang lepas… namun hanya pada hari ahad yang lepas sahaja baru sempat saya terjah…

DSC 3763 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Dan menariknya inilah KALI PERTAMA saya mencuba TUTTI FRUTTI nie walaupun dah banyak kali baca kat blog PAPA EYRIQAZZ dan bro SHARINGINFOZ yang dah cuba pelbagai jenis FROYO – Frozen Yogurt nie…..

DSC 3756 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Tu diaaa…..

Sampai DUA BEKAS saya amik kan…. ( amik gambar je ) …. sebab yang satu lagi tu kepunyaan adik perempuan saya…. blogger MALY yang baru je abis last semester pengajian beliau di Uitm….

DSC 3753 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Hmmm…. M & M nie just amik betul-betul je TIGA BIJIK…. kah2x…..

DSC 3754 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kepingan strawberri nie diambil adalah untuk menimbulkan rasa MASAM MASAM MANIS….. ( dah macam lauk kedai tomyam la pulakkkk )

DSC 3757 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Kekacang kecil nie biasanya ada pada aiskrim yang mahal-mahal kan….

DSC 3752 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Actually dalam bekas nie ada perisa VANILA COKLAT tapi last minute tambah BLUEBERRY  ( rasa masam skit ) tapi balance la sebab ada kacang2x tu kan….

DSC 3762 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Hiasan dalaman kedai TUTTI FRUTTI …… kemas dan bersih jee…. cuma agak sunyi la sebab masa nie kitorang berdua je….. icon wink Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

DSC 3759 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Nampaknya cukup je la kot sekadar makan REGULAR CUP nie… itupun dah kena sampai rm23 ( dua bekas tu )…. bagi saya untuk merasa je la kan….

DSC 3758 Menikmati TUTTI FRUTTI cawangan KAJANG

Ini alamat untuk cawangan TUTTI FRUTTI di kajang…. kalau nak senang LANDMARKnya dekat dengan HOSPITAL KAJANG selepas sekolah cina YU HWA….

SOALAN :-

Yang mana satukah bekas TUTTI FRUTTI kepunyaan saya ???

799 total views, 2 views today

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam