Fish ‘n Chips The Manhattan FISH MARKET @ MidValley

Untuk hari nie….

Saya stop dulu episod HAZMAN vs FOOD sebab masih mencari apakah makanan yang sesuai saya makan dalam kuantiti yang besar….

fish n chips

Ni masa saya buat MOVIE MARATHON awal bulan aritu …. so semasa break antara dua movie singgah la makan dulu kan…. then tertarik dengan offer FISH ‘N CHIPS nie…

fish n chips

Kiranya nie kali kedua la saya cuba makan THE MANHATTAN FISH MARKET… cuma kali nie makan bersendirian je…..

tisu restoran

Tengok la restoran yang saya pergi…. kalau tisunya menarik memang saya amik la sehelai dua untuk buat stok dan koleksi…. tiba-tiba saya terfikir… dengan tisu macam ni pun sebenarnya kita boleh buat promosi servis atau business kita kann….

fish n chips

Fries dia saiz biasa je…. tapi memang okey makan begitu sahaja…Dan mungkin sebab masa saya datang nei bukan peak hours…. so hidangan saya pesan nie siap tak sampai 10 minit pun ( 5 minit + – )

fish n chips

Ada potongan BUAH LEMON untuk diletakkan dalam FISH ‘N CHIPS nie…. then LEMON tu saya masukkan dalam ICE PEACH TEA yang saya order…

fish n chips dory fish

Menggunakan DORY FISH ( tak tahu ikan apa dalam BM ) isi ikannya lembut dan amat mudah untuk saya habiskan kesemuanya dan just nice untuk mengalas perut anda Cuma saya tak pasti kenapa diorang letak sayur-sayuran tu ada beberapa ICE CUBE yang saya rasa tidak perlu dalam hidangan tersebut….

pencuci mulut

Untuk dessert saya amik AISKRIM TIRAMISU dengan perisa VANILA COKLAT…..kalau tak silap harganya dalam rm5.90 …. Okey la tue

 

p/s : Apa lagi menu menarik THE MANHATTAN FISH MARKET yang anda pernah cuba ???

2,173 total views, 2 views today

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam