Chicken Pita @ NANDO’S MidValley

Semalam….

Saya tak update pun post enty kat blog nie…. feel dan mood tu takde la pulak… padahal dah mengadap skrin laptop untuk update MUNGKIN sebab selalu dengan lagu NAJWA LATIF kot…. KOSONG…KOSONG….KOSONG…..hhahahahaha

DSC 3755 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Tapi hari nie dah masuk hari bekerja …. so back to normal…. citer pasal makan lagi….pasal terjahan ke NANDO’S MIDVALLEY setelah kali pertama saya makan CHICKEN STRIPE tempohari 

DSC 3760 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Kali nie saya pesan CHICKEN PITA dengan nasi ….

DSC 3753 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Untuk penambah perisa saya gunakan sos HOT PERI PERI jee… kalau amik EKSTRA

HOT nanti takut perut meragam la pulak kan…. hehehehe

DSC 3762 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Nasi dia nie…. sekali imbas nampak macam nasik goreng cina je pun…. rasanya biasa biasa jee….next time kena amik fries je laa…lagi berbaloi kot…

DSC 3763 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Untuk roti pita nie ianya lembut cuma bahan-bahan ramuan (sayur + jeruk ) yang diisi dalam pita nie agak kurang…. tak tau la diorang nak jimat ke aper kan….

DSC 3761 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

Dan inilah CHICKEN STRIPE yang menjadi bahan utama untuk menu CHICKEN PITA nie….nasib baik la rasanya just nice….

DSC 3758 Chicken Pita @ NANDOS MidValley

ICED LEMON TEA….. Inilah pilihan kalau pergi makan kat NANDO’S – boleh REFILL punya pasal la kan… next time nak mintak satu jug terus…. so tak payah budak tu dok ulang alik isi gelas saya kan…. okey tak idea tu ???

 

p/s : Balik kerja nanti nak beli makanan untuk edisi HAZMAN vs FOOD…. yosh !!!!

606 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam