Chicken Pita @ NANDO’S MidValley

Semalam….

Saya tak update pun post enty kat blog nie…. feel dan mood tu takde la pulak… padahal dah mengadap skrin laptop untuk update MUNGKIN sebab selalu dengan lagu NAJWA LATIF kot…. KOSONG…KOSONG….KOSONG…..hhahahahaha

tisu makan - tempat makan sedap best mid valley

Tapi hari nie dah masuk hari bekerja …. so back to normal…. citer pasal makan lagi….pasal terjahan ke NANDO’S MIDVALLEY setelah kali pertama saya makan CHICKEN STRIPE tempohari 

nando's midvalley - tempat makan sedap best mid valley

Kali nie saya pesan CHICKEN PITA dengan nasi ….

nando's midvalley - tempat makan sedap best mid valley

Untuk penambah perisa saya gunakan sos HOT PERI PERI jee… kalau amik EKSTRA

HOT nanti takut perut meragam la pulak kan…. hehehehe

nando's midvalley - tempat makan sedap best mid valley

Nasi dia nie…. sekali imbas nampak macam nasik goreng cina je pun…. rasanya biasa biasa jee….next time kena amik fries je laa…lagi berbaloi kot…

nando's midvalley - tempat makan sedap best mid valley

Untuk roti pita nie ianya lembut cuma bahan-bahan ramuan (sayur + jeruk ) yang diisi dalam pita nie agak kurang…. tak tau la diorang nak jimat ke aper kan….

nando's malaysia - tempat makan sedap best mid valley

Dan inilah CHICKEN STRIPE yang menjadi bahan utama untuk menu CHICKEN PITA nie….nasib baik la rasanya just nice….

nando's midvalley - tempat makan sedap best mid valley

ICED LEMON TEA….. Inilah pilihan kalau pergi makan kat NANDO’S – boleh REFILL punya pasal la kan… next time nak mintak satu jug terus…. so tak payah budak tu dok ulang alik isi gelas saya kan…. okey tak idea tu ???

 

p/s : Balik kerja nanti nak beli makanan untuk edisi HAZMAN vs FOOD…. yosh !!!!

1,072 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam