Hazman vs Food ( Kepak + Dada + Drumstik + Rangka Ayam )

Sekarang nie….

Rasa excited la pulak apabila tibanya ada pasar malam…. bukan aper sebab dalam kepala otak saya nie pasti akan terfikir apa lagi MAKANAN PASAR MALAM yang saya nak masukkan dalam slot HAZMAN vs FOOD….

Dan kali ini saya pilih….

DSC 00912 Hazman vs Food ( Kepak + Dada + Drumstik + Rangka Ayam )

Sepinggan ketul-ketul ayam PASAR MALAM…..

DSC 0082 Hazman vs Food ( Kepak + Dada + Drumstik + Rangka Ayam )

Seperti yang anda biasa lihat di PASAR MALAM…. saya amik semua bahagian yang dijual…. KEPAK – ISI DADA dan peha a.k.a DRUMSTIK kan….Kalau TIGA KETUL nie… tak sampai LIMA MINIT saya dah habis makan…. hehehehehe

DSC 0087 Hazman vs Food ( Kepak + Dada + Drumstik + Rangka Ayam )

Dan inilah RANGKA AYAM GORENG – bahagian yang dah lama sangat saya tak makan nie sejak zaman sekolah dahulu….lagipun anda semua tahu kan…. RANGKA AYAM GORENG nie tidak dijual di kedai makan mahupun restoran sebagai hidangan kan… dan hanya di PASAR MALAM sahaja …. betul tak ?

DSC 0085 Hazman vs Food ( Kepak + Dada + Drumstik + Rangka Ayam )

Dan tanpa perlu diminta … ‘KERAK AYAM GORENG‘ nie diberikan secara PERCUMA kepada setiap pembelian yang anda lakukan….tapi cili sos diorang kasi TIGA PAKET je, tak cukup la bagi saya….terus sebotol CILI SOS jenama ‘LIFE’ saya bawa pulang bersama-sama ayam nie…

Kalau tadi TIGA KETUL ayam tu saya makan tak sampai LIMA MINIT…. RANGKA AYAM GORENG nie saya amik masa dalam SEPULUH MINIT.… walaupun isinya takde la sangat…. tapi nak mengunyah tulang tu kena hati-hati jugak laa kan….

 

p/s : Minggu depan saya bercadang nak makan MEE atau BIHUN yang BERKUAH… any suggestion my friend ???

841 total views, 10 views today

Comments

  1. ayang says

    Ayang seperti biasa lah mmg suke mkn tulang ayam drpd isi ayam…tp klu sayang dah mkn mcm x ingat dunia nie…susahlah…ingat tau masih ada org yang sayang….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam