HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Kalau anda biasa membaca komen-komen dari EKSEKUTIF JUALAN UNIFI 

pastinya anda akan perasan yang beliau suka usik THE SINGING BLOGGER yang

baru-baru ini berjaya memenangi Malaysia International Celebrity Blog dengan cerita

APAM BALIK beliau….

DSC 24241 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan kalau yang belum baca kisah pengalaman beliau tu…. boleh terjah yea

>>>> KISAH APAM BALIK ZARUL UMBRELLA <<<

cabaran ELISSME HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan kebetulan saya mendapat CABARAN MAKAN APAM BALIK dari salah seorang

pembaca setia blog nie – PAKAR BAHASA PENGATURCARAAN KOMPUTER untuk

makan APAM BALIK PASAR MALAM …. hehehehehe

DSC 0253 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Kalau ELISSME  suruh saya makan SEBIJIK…. so saya UP kasi DUA BIJIK …. kira dah

lebih dari permintaan la kan….. hihihi , cuma satu saya beli yang biasa satu lagi saya

beli yang special….murah jugak la…sebab biasa baru rm1.70 dan special hanya rm2

DSC 0259 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Seperti yang anda biasa tengok…. APAM BALIK yang besar tu dipotong empat kan…

dan brother yang jual nie memang baik hati… cubalah tengok isi kacangnya ….memang

banyak kan….

DSC 0258 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Selain kacang yang banyak….APAM BALIK nie juga diperkayakan dengan bijian JAGUNG

yang kuning keemasan…..dan untuk EMPAT POTONGAN APAM BALIK nie saya kunyah

telan dalam 5 minit jee…. mudah sahaja….

DSC 0262 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Next ialah APAM BALIK SPECIAL…. sama besar je yang biasa tu cuma lebihnya apam

balik nie diletakkan coklat…. rasanya sama je la kan dengan pasar malam kata tempat

lain kan….Boleh nampaknya betapa pekatnya coklat dalam apam balik tersebut…..

DSC 0263 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Oleh kerana apam balik mengandungi EKSTRA COKLAT…. makanya ia jadi lebih gebu

dan sedikit tebal dari apam balik biasa…Cuma untuk habiskan apam balik special a.k.a

coklat nie….. saya agak slow sedikit sebab ianya macam terlebih manis….tapi takde la

sampai sepuluh minit….dah settle terus saya minum air mineral banyak-banyak….

” KESIHATAN KENA JAGA JUGAK KAN ” …..

Nampak mudah je kan cabaran kali nie…. ? Tapi cuba buat dulu agak-agak boleh abis

tak kalau makan sekali yang SPECIAL ( manis sangat ) tu ?

============================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan untuk hari-hari mendatang saya MOHON UNDIAN rakan-rakan dan PEMBACA BLOG

HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

587 total views, 4 views today

Comments

  1. says

    rsnya xyah bli special, mkn yg biasa pn aku dh muak..haha last mkn ms peknen dulu..teringin punya pasal…dh la aku sorg mkn..mmg x abes..len kali nk share dgn ko lah..kompem x bazir..kannn? =P
    yanamib´s last blog post ..Mothercare @KLCC

  2. says

    Fuyoo murah nyer… Yang biasa tu RM1.70 sen.. nurul baru je beli hari sabtu hari 3.20 yang biasa.. dekat2 dengan HKL.. Mahal gila… Dah lah x sedapp..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam