HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

Malam tadi…

Saya dan housemate keluar makan malam di Restoran McDONALDS KOTA WARISAN yang ada DRIVE THRU…tapi kami bernasib baik sebab ianya tidak dipenuhi dengan pelajar kolej seperti McDONALDS BANDAR NILAI…

DSC 0343 HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

Beli 2 set CHICKEN FOLDOVER dan 1 set DOUBLE SPICY CHICKEN McDELUXE….Air amik SPRITE jee…. sebab saya kureng skit ngan COCA COLA nie….dan tambahan air mineral…..

DSC 0345 HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

Seperti biasa kalau saya makan Mcdonalds nie pastinya sos cili nie saya amik banyak sikit walaupun tahu sos cili kat McD nie agak pedas sedikit berbanding di restoran makanan segera yang lain….

DSC 0346 HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

Mula-mula niat di hati saya nak makan DUA SET CHICKEN FOLDOVER nie….. Tapi rasanya dalam hati… better amik set lain at least dapat jugak KUNYAH dan TELAN menu yang lain kan…..

DSC 0352 HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

So … inilah lebih kurang KERATAN RENTAS McDONALDS CHICKEN FOLDOVER yang menggunakan roti arab  lembut dengan DUA KEPINGAN DAGING AYAM yang sedap dan rasanya selain hidangan burger…. pendapat saya inilah menu yang menjadi kegemaran ramai pelanggan…. betul tak ?

DSC 0353 HAZMAN vs FOOD ( McD CHICKEN FOLDOVER + DOUBLE CHICKEN McDELUXE )

Manakala ini adalah DOUBLE SPICY CHICKEN McDELUXE  yang diletakkan DUA KEPING DAGING AYAM BEREMPAH …. anda mesti terus makan untuk agar roti tu tidak mengeras untuk feel rasa sedap yang berterusan… Bila saya dah habiskan set nie baru terasa perut tu penuh skit… kalau setakat makan set CHICKEN FOLDOVER memang ada lagi ruang kosong kat dalam perut nie…

 

p/s : Malam nie ada pasar malam…. nak cari apakah makanan untuk slot HAZMAN VS FOOD esok……

560 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam