HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

Kalau semalam….

Saya bercerita mengenai betapa sedapnya NASI ARAB DAMSYIK … hari nie saya nak tambah sedikit mengenai makanan yang sedap di My Rice Restaurant Bangi yang berasaskan roti

DSC 0404 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

DSC 0409 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

Berdasarkan dua gambar di atas … pernahkah anda melihat roti kebab yang sebesar itu sebelum ini ? 

DSC 0389 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

Mengikut menu My Rice Restaurant nama roti arab tersebut ialah SYAWARMA iaitu merujuk roti kebab ayam dan daging…Harga untuk ayam ialah RM9.80 dan rm10.80 untuk daging…

DSC 0406 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

DSC 0408 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

Dari segi saiz yang sememangnya LEBIH BESAR dari kebab yang biasa kita makan….isi intinya adalah daging kisar (ayam dan daging ) yang lembut untuk anda makan…kena makan slow and steady nie….

DSC 0411 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

DSC 0413 HAZMAN vs FOOD ( Kebab Ayam + Kebab Daging ARAB )

Bila dah habis ENAM KETUL roti kebab arab ayam tue…. bersambung pula untuk makan roti kebab arab daging pulak… dari segi tekstur isi daging tu sama je cuma rasa daging la kan…cuma saya lebih suka cicah dengan sesuatu yang pedas macam sos cili atau sambal tomato…sebab untuk set nie kita diberikan kuah khas tapi sedikit masin laa…tak pasti memang begitu ke rasanya….

Alhamdulillah…

Berjaya jugak saya habiskan HAMPIR KESEMUA KEBAB nie ( dua ketul berikan pada parent saya ) tak sampai sejam pun rasanya…. hehehehe…Apa yang pasti ia adalah menu alternatif sekiranya anda tidak mahu makan nasi arab…..

 

Okey sekali lagi saya berikan alamat My Rice Restaurant BANGI nie….

No. A-3A, Seri Bangi 

Jalan 8/35 , Seksyen 8

Bandar Baru Bangi 

Selangor

Tel : 03-89223436

Email : myrice.aspirasioptima@gmail.com

 

p/s : SETIAP PEMBELIAN melebihi rm50 DALAM SATU RESIT PERCUMA SATU PRODUK KECANTIKAN

1,412 total views, 5 views today

Comments

  1. says

    oh bangi..boleh terjah ni..haha weh aku cite kt ujang pasal post ko ‘hazman vs food’ ni…and dia nk challenge ko mkn satay…brape byk ko bley abeskn dlm masa 30 minit..ngeh3…kt bangi yg sedap kt restoren urat ketin, seksyen 7…nk ajak kitorang jd saksi pn ok gak..hohoho~ =P
    yanamib´s last blog post ..Dialog Si Anak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam