3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI

Semalam….

Telah diwar-warkan bahawa akan diadakan DEBAT PTPTN di antara KHAIRY vs RAFIZI di saluran ASTRO AWANI . Ia dianjurkan oleh akhbar SINAR HARIAN di Auditorium Kompleks Media Karangkraf

image 3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI

Hebat jugak DEBAT PTPTN nie kerana rata-rata ramai rakan facebook dan twitter update mengenainya sejurus sahaja ianya berlangsung.Dan lebih menarik ada seorang rakan FB saya bercadang nak pergi tengok ASTRO AWANI di KEDAI MAMAK sebab rumahnya takde ASTRO….

DSC 0304 3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI

Kalau orang lain mungkin lebih suka makan keropok or jajan ketika layan DEBAT PTPTN nie tapi saya siap-siap beli NASI LEMAK TIGA BUNGKUS bersama DUA AIR – Jambu Merah dan Mangga…..kat gerai area taman rumah saya…

DSC 0305 3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI

Alaaa…. saya beli NASI LEMAK BIASA je pun yang simple je ….tapi bila tengok portion yang sebungkus nie macam skit jee…mesti cepat sangat habis makan nie… so saya COMBINE semua TIGA BUNGKUS dalam satu pinggan…. hehehehhe

DSC 0309 3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI

Yeahhh…. TIGA BUNGKUS NASI LEMAK menjadi satu….tambah dengan kicap CAP KIPAS UDANG WARNA MERAH…. memang best laaa…Mula-mulanya saya nak makan sambil tengok debat tu tapi tak jadi sebab teruja betul tengok gaya ucapan KHAIRY vs RAFIZI nie… Tunggu time IKLAN baru saya suap nasi tu ke mulut …. hahahahaha

Okey….

Untuk kengkawan yang nak tengok video tu boleh klik link di bawah yea sebab amik dari SINARHARIAN WEBTV ( YOUTUBE )

>>> VIDEO DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI PART 1 <<<

>>> VIDEO DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZI PART 2 <<<

 

p/s : Ramai yang tunggu PM ( DSN ) vs DSAI kan…. betul tak ?

469 total views, 3 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam