Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Rasanya….

Sesiapa yang kebiasaannya keje HALF DAY pada hari sabtu mesti suka hari ini sebab tak payah pergi keje disebabkan PUBLIC HOLIDAY kan…. Tapi pekerja yang bertugas secara syif menjalankan tugas di pejabat seperti biasa….

publicholidays Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

sumber

Cuma untuk hari CUTI UMUM nie saya dah rancang apakah menu yang saya nak makan pada hari ini….. hehehehhe ( asyik makan je saya fikir kan…. )

Photo0267 Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Untuk sarapan pagi saya akan makan MEE GORENG MAMAK….. tapi nak suruh diorang buat yang basah skit….

Photo0308 Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Bila dah masuk waktu tengahari …. untuk menu LUNCH saya akan makan NASI KANDAR AYAM PENUH ( 1/4 ayam ) dengan KUAH BANJIR…. plus PAPADOM

Photo0309 Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Habis kerja nanti dalam kul 5 petang…. pergi kedai mamak lagi untuk pekena DUA or TIGA keping roti canai…. KUAH BANJIR macam biasa….

Photo0305 Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Untuk menu makan malam pulak…. kebiasaannya selepas solat MAGHRIB…. saya akan pergi cari KUETIOW GORENG AYAM…. ( tak suka kerang )

Photo0304 Aturan MENU MAKAN semasa PUBLIC HOLIDAY

Dan kesemua hidangan makanan untuk seharian punya aturan itu diakhiri dengan air nescafe ais kurang manis….. hehehehe

 

p/s : Ape menu anda pada hari ini ?

562 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    Nurul : Biasa laaa… orang bujang kan…. dah buat kira2x apa yang patut makan setiap hari… lain la kalau ade orang tolong masakkan betul tak ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam