KONTROVERSI Pemenang Fave Tech Head – Digi WWWOW AWARDS

Kalau nak diikutkan saya memang dapat jemputan untuk pergi ke majlis penyampaian

hadiah DIGI WWWOW awards malam semalam…. Namum atas tuntutan kerja saya

terpaksa melepaskan PELUANG tersebut dan EKSEKUTIF UNIFI MALAYSIA yang

pergi menggantikan saya….

 KONTROVERSI Pemenang Fave Tech Head   Digi WWWOW AWARDS

sumber

Dan di zaman teknologi canggih dengan bantuan laman media sosial TWITTER adalah

cara terbaik untuk mendapatkan ulasan mengenai sesuatu event…. Sebabnya ia cepat ,

ringkas dan padat dengan maklumat….

So #DigiWWWOW dan update dari Timeline itu jadi info untuk saya mengetahu apa yang

berlaku sepanjang majlis tersebut….

TWITTER FAVE TECH HEAD KONTROVERSI Pemenang Fave Tech Head   Digi WWWOW AWARDS

Rata-rata semua orang bercakap dengan gaya bahasa yang sama apabila pemenang

Lowyat.net FAVE HEAD TECH DIGI WWWOW AWARDS diumumkan….dengan

perasaan yang bercampur baur ( pelik , terkezut dan tak puas hati )

Walaupun keputusan JURI ADALAH MUKTAMAD…. cuma ianya pasti akan mencetuskan

kontroversi + publisiti murahan PEMENANG PILIHAN TERSEBUT…. Dari suatu sudut

yang lain KREDIBILITI JURI boleh dipertikaikan …. betul tak ?

Cukuplah….

Sedikit bebelan saya di hari minggu nie…. better pergi layan nasi kenduri dekat area

taman rumah saya…. Save sikit budget makan untuk arinie….Lalaallalalala….

 

p.s : Sesungguhnya TEAM AMANZ tetap pemenang di hati ribuan bloggers dan

individu di MALAYSIA

454 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Sharinginfoz : Uiishhh… naper susah pulak bro… kita blogger nie kan ada hak kebebasan bersuara nak berikan pendapat… betul tak ?

    • hazman says

      Ila : Memang betul tue….. cuma benda cenggini bukanlah teknikal sangat untuk dinilai…. TERANG LAGI BERSULUH laaaa

      • hazman says

        Piratz : yess… Obe memang cool la kan…. dan aku rasa pun memang akan ramai la blogger yang akan boikot kalu diorang buat tahun depan…. macam aku dan eyriqazz yang dapat TOP 2,3 dalam MOST VOTED tak layak langsung jadi finalis…. BUANG MASA jee promote merayu undi

    • hazman says

      myvitrd : Hurmmm…. bro , diorang dah kalah DUA TAHUN BERTURUT-TURUT… dengan TUUUUUT !!! pulak tue… takde makna nak cuba tahun depan sebab skrip pasti sama

    • hazman says

      Myra : adesss…. ayat mula2x tu cam confident je kan…. actually nie pasal PERTIKAIAN KEMENANGAN BLOGGER KATEGORI IT untuk digi AWARDS…. huhuhu

  1. says

    X Tahulah nak cakap ape.. Lain yg kita ramalkan lain yg jadinya..

    Dengan makanan yg disediakan terlalu lalu lalu simple & bayangan godddieess beg jgn haraplah… Betul tak KID??? huhuhuhu
    Nurul´s last blog post ..Ya Allah penatnya..

    • hazman says

      Titan : Nak tunggu dia menang setelah merayu undi sana sini….KALAH pulak dengan TUUUTTT !!! letih la bro…. tapi kat mana cendol yang sedap yea

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam