Suasana malam HAPPENING di THE POOL KUALA LUMPUR

Andai anda tercari-cari tempat untuk bersantai atau menghiburkan hati di waktu malam….

saya mencadangkan anda pergi ke THE POOL KUALA LUMPUR…

Ianya berkonsepkan suasana KOLAM RENANG yang secara tidak langsung akan berikan

impak yang berbeza apabila anda tiba di sini…

The Pool Kuala Lumpur ini adalah hasil dari FOUNDER THE HILL DAMANSARA HEIGHTS

– sebuah restoran dan bar terkenal di kawasan lembah klang

Cuba tengok… hiasan lampu di THE POOL KUALA LUMPUR nie… menarik kan…

Semestinya tempat amat sesuai bagi anda yang mahupun suasana malam di KUALA

LUMPUR dengan gaya hidup metropolitan yang sentiasa up to date……

The Fish Bowl

The Coconutz

The Hawaii 5.0

The Watermelon Slush

Ini adalah di antara minuman HIGH CLASS yang disediakan jika anda berkunjung di THE

POOL KUALA LUMPUR nie….

Details :-

The Pool 
347, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
Waktu Operasi :
Rabu hingga Sabtu : 5.00pm to 3.00am
Ahad : 4.00pm to 3.00am
RM35 for men, FREE for ladies (Applicable all nights)

 

 

817 total views, 1 views today

KINI TRENDING : Fenomena OPPA GANGNAM STYLE !!!

Hari ini…

Kebanyakan dari rakan blogger dan pembaca blog hazmanfadzil.com akan

kembali bertugas di pejabat dan di tempat kerja setelah bercuti panjang

selama seminggu….

Psy

source

Dan jika anda mengikuti perkembangan muzik antarabangsa… pastinya gambar

di atas tidak perlu saya terangkan lagi…. Ianya adalah mengenai muzik video

OPPA GANGNAM SYTLE yang menjadi sebutan seluruh dunia termasuklah

di AMERIKA SYARIKAT dan beberapa negara di EROPAH…..sehinggakan NELLY

FURTADO pun jadikan ia sebagai salah satu persembahan dalam konsert

beliau di MANILA baru-baru ini….

Untuk hari nie…. bagi menceriakan MONDAY BLUES anda jom kita layan muzik video asal

OPPA GANGNAM STYLE nie dulu yea….dan sehingga post entry ditulis video ini telah

mencapai 60 JUTA HITS setelah sebulan ianya diterbitkan di youtube….dasat kan….

Namun secara ringkasnya apa yang saya dapati antara sebab mengapa ianya boleh jadi

VIRAL WORLDWIDE adalah kerana HORSE DANCING yang unik selain rentak muzik

yang catchy dan bertenaga….

So….

Itulah antara faktor yang perlu ada bagi kita sebagai seorang blogger iaitu ciri-ciri

unik dan menarik dalam diri kita…. sebab PSY nie telah buktikan tak semestinya kena

berwajah cantik dan tampan seperti artis korea lain untuk berjaya dan mendapat

perhatian ramai – peminat muzik secara amnya…

 

Tapi… ada pulak saya perasan video muzik GANGNAM RAYA la pulak…. Memang

kelakar la tengok satu famili menyanyi dan menari …. hahahaha…. Kalau anda rasa best….

boleh la layan setiap hari yea…..

 

p/s : Rasanya apakah ciri unik dan menarik boleh anda serlahkan untuk BRANDING blog

anda ???

843 total views, no views today

Samsung Eco Bubble sesuai untuk jejaka BUJANG

Sebagai seorang bujang….

Membasuh pakaian adalah suatu rutin harian yang perlu saya rancang…. sebab

kalau dibiarkan pakaian kotor tidak berbasuh pasti akan membebankan jika

ianya dah banyak….

Untuk pengetahuan semua….. sehingga kini saya masih menggunakan cara lama untuk

membasuh pakaian saya ( guna tangan ) cuma basuh di bilik mandi dan bukannya

di sungai seperti zaman HANG TUAH dulu-dulu….

Dan apabila rakan seperjuangan saya telah menceritakan mengenai MESIN BASUH 

SAMSUNG ( ECO BUBBLE ) terus buat saya tertarik hati… Rasa nak mintak pihak team

SAMSUNG sponsor saya jee…. tak pun kasi review seminggu pun okey la kan…hahahaha

Dan lebih menarik lagi apabila melihatkan IKLAN SAMSUNG ECO BUBBLE yang telah

diterangkan oleh selebriti LINA TEOH mengenai mesin basuh nie….Harap-harap bila saya

post entry nie team SAMSUNG akan bermurah hati untuk sponsor SAMSUNG ECO

BUBBLE nie la yea….

 

p/s : Semoga niat saya nak dapatkan SAMSUNG ECO BUBBLE nie tercapai…..

354 total views, 1 views today