Tempat Makan Dah Ditempah Tapi NASI dah HABIS !!!

EADUAN Tempat Makan Dah Ditempah Tapi NASI dah HABIS !!!

SUMBER Gambar HIASAN

Dua hari lepas….

Saya mendapat email dari salah seorang rakan yang menyatakan rasa tidak puas hati

akan servis oleh salah satu RESTORAN MAKANAN MELAYU yang agak terkenal . Ada

banyak ( lebih sepuluh ) kot rasanya cawangan diorang nie…. Dan beliau fowardkan

email aduan untuk saya dapatkan PANDANGAN ANDA SEMUA….

================================================================

Sent: Tuesday, July 31, 2012 1:57 PM
To:
Subject: FW: SERVICE FAILURE @ XXXXXXXXX

Dear Sir/ Madam,

I have sent this complain tru u website on testimonial page. I want u take this complain seriously.

Date : 30th July

Around 2pm, I made a call to xxxxxxxx (no tel)  to make table reservation for 4 pax for Buka Puasa.I booked under name XXXXX. They advised me to make pre order to avoid delay and finised of food. Hence, I have made pre-ordered ( 3 TYPE OF DISHES )

Around 6.45 pm we arrived at the outlet but nobody entertain us and show us where is our table. After waited almost 15 minutes, we have been told our table no is 1. So we shifted from other table to other table.

Around 7.15 pm, no body approaches us and take drink order. We take the initiative to call the staff.

Around 7.30 pm , we still didn’t get our FOOD. We just get our drink. While others already get their order. And even walk in customer get their order. When I’m asking, they said they are preparing. So, we wait again.

Around 7.45pm, we still didn’t get our order. I call up one of the staff where’s my food..he goes to the kitchen..and after a while, one of kitchen staff come to us..saying ‘ sorry..nasi habis’ Whattt????!!!! He said nothing can do. I go to the counter and asking and he said its all kitchen arrangment. Stupid! Service is just like a sampah..very messy..can see they  gave priority for take away.I requested the manager phone number and they gave this number 0192055850/ Ahmad Shah. But nobody pickup the phone. And we just left without having food for berbuka! terrible..we are not walk in customer..but we have made a pre-booking and pre-order before we arrived.

 

 What a frustration. We drove from KLIA Cargo, just bcoz to arrive in time but this is what we got. Please do something on this as this will effect XXXXXXXX  name.

Once again, please take this seriously.

===============================================================

NOTA : Beberapa perkataan saya TUKAR untuk menjaga PRIVACY kedua-dua belah

pihak…. So setelah baca email aduan nie…. apakah pendapat / reaksi anda ???

 

256 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    erkkk…ade ke cmtu…dah klu restoran terkenal, sampai habis nasi..xkan xtau nak bajet customer 1 hari berapa org..dan kenela amik inisiatif lain.haishhh…klu kene kt diri sendiri ni, haiisssshhhhh…memang memang saje cari pasal…huhuhuh
    Ann@zanyra´s last blog post ..Novel sendiri

    • hazman says

      ann : Time kasih yea… sebab singgah blog nie… By the way budak yang amik tempahan tu kena pastikan awal2x makanan PRE ORDER siap awal2x….betul tak

    • hazman says

      Nad : Tengok gaya yang amik booking just amik pre booking tanpa inform order kat in charge kat kitchen tue…. lepas tu gelabah bila customer ramai datang ….

    • hazman says

      Eyriqazz : Kalau eden yang terkono memang selamba je TEMPEK BESAR BESAR nama restoran tue… tapi nie just nak kongsi antara permasalahan yang berlaku di bulan puasa nie….

    • hazman says

      Jamar : Pergghh… ko kan AQASHA DEJAVU KINABALU … maner boleh garang sangat bro… tapi kalau dah terbalik meja tue pun tak mustahil kan…. Bengang siot….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam