Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

Saya ada terfikir…..

Untuk memberikan SPONSORED JOB kepada rakan blogger dan pembaca blog

ini …. Tapi takut kurang mendapat sambutan la pulak kan…..Tidak mahu

berfikiran negatif saya publish jugak post entry nie untuk melihat respon dari

anda semua….

 Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

Cuma apa yang saya mampu lakukan ketika ini ialah menawarkan hanya rm10 untuk

setiap SPONSORED JOB yang bakal saya tawarkan….

 Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

sumber

Jadi kepada rakan blogger yang berminat SILA TINGGALKAN KOMEN jika

anda berminat untuk join PROJEK MINI saya nie…Dan buat masa nie saya mungkin

tawarkan HANYA SEPULUH BLOGGER PERTAMA 

 

p/s : Nyatakan juga KENAPA anda nak join SPONSORED JOB nie….

166 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    wow Sponsored Job ?? xpernah ada peluang untuk buat, xtahu kelayakan or kbijakan diri sndiri,lol

    tp kalo dpt peluang akn cuba brusaha selagi boleyh..huwawawa

  2. says

    Saya nak! hehe, abg hazman, kalau still ada, ajak lah saya:) Tapi kalau dah full next time saya try lagi! Saje tolong meriahkan apa yang kawan2 anjurkan:) Semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam