IKLAN RAYA : Rotan Ayah buat saya teringat zaman kanak-kanak

Selepas sahur pagi tadi….

Sekali lagi saya dapat sesuatu yang menarik untuk dikongsi bersama dengan

rakan blogger dan pembaca blog nie….

ROTAN AYAH from CandidSyndrome Film on Vimeo.

Memang sesuatu yang sinonim…. ayah sentiasa berkarektor tegas dan agak

serius dengan anak-anak…. tapi rasa kasih sayang pada kita memang tidak

dapat disangkal….

Anda mesti tonton video IKLAN RAYA nie sampai habis tau…. Dan sila LIKE

SHARE di FACEBOOK dan TWEET anda ianya telah menyentuh hati dan

perasaan anda….

 

p/s :  Gosh…. really miss my GEREK almost everyday…. huhuhu

242 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    Ini cara orang zaman dahulu mendidik anak.. Pada pendapat saya Cara ini lebih praktikal untuk membentuk jati diri anak-anak..

    Tapi zaman sekarang ni tak semua ibu bapa yang sanggup melakukan tindakan ini.. Lagipun, kalau ada calar-balar dekat badan anak, dan ada orang buat aduan.. Kita dah disabitkan kesalahan mendera kanak-kanak.. ;)
    Anuar´s last blog post ..Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

    • hazman says

      Anuar : Memang ianya adalah salah satu cara untuk disiplin kanak-kanank cuma kita kena pandai psikologi jugak agar diorang takde rasa takut tapi timbul rasa hormat….

    • hazman says

      Nadot : Tima kasih la yea sebab rajin betul singgah walaupun time raya dan internet tak stabil kat johor tu yea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam