Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

644326 10151141735649654 1085175942 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Hari nie pastinya ramai rakan blogger masih teruskan mood bercuti disebabkan

cuti umum HARI MALAYSIA….cuma saya kebetulan je offday arinie….tapi feel

nak duduk umah jee….

530361 491714737506171 1893653038 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Pada hari sabtu lepas saya berkesempatan untuk datang kenduri kahwin

salah seorang pengomen tegar blog hazmanfadzil  – AFASZ DOT COM

dan ditemani oleh MANGSA CIRIT BIRIT dan famili beliau…..

561131 491714700839508 2009872975 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Majlis perkahwinan dilangsungkan di DEWAN GEMILANG UKM….so memang dekat je la

untuk kitorang pergi…. takde jammed pun…. hahahahaha

541262 491714654172846 1870138017 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Rasanya dah jadi trending kan…. ada GUEST BOOK CORNER di majlis kahwin nie….

dan sebagai blogger letak ULR BLOG la kan…. promosi free la kan….hihihii

548571 491714680839510 2102850579 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Pinggan saya…. amik semua lauk pauk yang dihidangkan secara bufet…..tapi si KID tu

siap bantai TAPAI tiga bekas….mahu perut tak meragam…..keh3x

296456 491714714172840 173632292 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Dan kesukaan saya bila datang majlis cenggini …..amik gambar menu makan pengantin

akan tetapi kek bertingkat je sempat saya amik… lauk pengantin tak sempat sebab

diorang tengah makan…. huhuhu

284292 491714664172845 495023085 n Kenduri Kahwin Pengomen Tegar HAZMANFADZIL.COM

Yeah…. inilah gambar pengomen tegar blog saya bersama pasangannya…. pengapit dia

tu pun rajin komen kat sini gak…. diorang best a.k.a KEMBAR laaa….. warna kuning lagi

tu kan….

 

p/s : Arini nak layan movie streaming secara MARATHON….

1,206 total views, 2 views today

Comments

  1. Myra Jay says

    Myra suka kalau pengantin pakai baju warna serlah macam ni, sebab bila dalam gambaq memang nampak cantik..nnMcm Myra dulu 1 kaler slow dan 1 lg kaler serlah.nBaru dapat compare kan ;D

  2. hazman says

    Liza : memang terkezut kejap la tengok mukanya kan…. sebab 1st time…. dan tak perasan geng blogger lain kecuali madam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam