HAZMAN vs FOOD ( 2 SET MEALS BURGER KING )

Malam semalam…. BLOGGER NUFFNANGX cakap dia makan spaghetti goreng…. so saya tak puas hati terus pergi ke BURGER KING kat GIANT NILAI…..

Nampak pulak ada harga promosi nie…. mula-mula saya ingatkan untuk burger sahaja tau… tapi ianya adalah untuk SATU MEAL SET …. murah siot !!!

Saya tak makan la restoran BURGER KING tu…. sebab dah niat nak TAKE AWAY dan makan kat umah jer sambil repeat tengok VANILA COKLAT RAYA – Sebab nak tengok Izara Aishah yang sentiasa buatkan saya teringatkan my gerek…. huhuhu

So burger pilihan saya adalah BBQ BEEFACON CHEESE – Flavor terbaru dari BURGER KING nie…biasa je kalau ikut tekak saya sebab saya nie bukan penggemar burger daging dah sekarang nie….

Dan my all time favourite untuk menu BURGER KING bagi saya ialah….GRILLED CHICKEN yang memang lembut isinya dan semestinya sedap ….ikutkan nafsu tak cukup la kalau makan satu je tau…. So total harga untuk set meals ini adalah rm12.60 sahaja…. pada saya adalah berbaloi la dengan harga yang ditawarkan….Dan akhir sekali….

sumber : FACEBOOK BURGER KING MALAYSIA

 

p/s : Kat LEGOLAND dah branch BURGER KING tau….

1,396 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Azue : Saya masa mula-mula kenal burger king nie memang makan whopper je…kekadang siap double whopper lagi…tapi bila skang nie grilled chicken still the best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam