Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Actually…

My Gerek yang beritahu ada MINI KEMUNCAK SURIA FM kat PLAZA METRO

POINT KAJANG…. so dah kebetulan saya balik umah parents….. maka lebih

kurang pukul 2.15 petang saya dah sampai kat situ….untuk buat coverage skit

la kan….

408778 494157070595271 2079375365 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Apabila sampai jee….pentas yang disediakan masih lagi kosong…..orang pun tak

ramai….saya pun fikir kalau nak orang lebih ramai buat je kat PLAZA METRO KAJANG

- ruang stage pun lebih kurang je…. tapi mungkin pihak pengurusan kumpulan METRO

nie nak promosi METRO POINT KAJANG kepada umum secara tidak langsung….

426219 494157090595269 2038844039 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Dah dekat sejam saya dok mundar mandir kat area pentas tue…. boring punya pasal….

snap la satu gambar pengunjung yang biasa kita tengok kalau ade apa-apa event kat

shopping kompleks kan….

314215 494157100595268 224281180 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Tak lama lepas tue… muncul si HALIM OTHMAN dan REZA sebagai MC untuk event nie…

dan beliau adalah penyampai radio termuda di SURIA FM…. ( salah satu soalan yang buat

seorang pengunjung dapat goodies bag )

225832 494157117261933 1204608653 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Secara kebetulan….

HALIM OTHMAN perasan EMPAT ORANG makcik yang pakai baju sama je dan kalau tak

silap diorang nie kawan-kawan la rasanya…untuk memeriahkan suasana mereka diminta

untuk menari gaya OPPA KAJANG STYLE….. tersenyum segan muka masing-masing….

282202 494157160595262 557532138 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Akan tetapi….

Tiba-tiba je muncul LINDA ONN ke atas pentas semasa lagu OPPA GANGNAM STYLE

tengah rancak dimainkan…..disambutkan sorakan oleh para pengunjung yang hadir…..

487497 494157193928592 952519488 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

527715 494157180595260 967288114 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Siap dia tunjuk step by step cara tarian OPPA GANGNAM STYLE nie…. dan makcik yang

cukup sporting nie pun turut ikut apa yang LINDA ONN buat…. mungkin lebih selesa

dengan kehadiran beliau rasanya….

305089 494157213928590 46143555 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

LINDA ONN…. siap request lagi nak suruh makcik nie repeat lagi menari….tapi ditolak

secara baik…. dan masing-masing bawa pulang goodies dari SURIA FM dan MBSB….

247688 494157220595256 1832059156 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Jujur saya katakan…. saya datang pun sebab diorang nie jee…saje nak MEET N GREET

kejap kan di petang hari minggu…. siap hafal frekuensi SURIA FM – 105.3 untuk area

LEMBAH KLANG…. hihihii

69108 494157243928587 919101565 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Ada performance dari budak MYSTARZ LG maner ntah…. buat saya tak berapa minat nak

dengar…..( dalam hati kata bila la budak nie nak abis nyanyi )…..bila dia cuba interaksi

dengan pengunjung hampir tiada reaksi …. huhuu

Di saat inilah saya terfikir betapa pentingnya untuk membina IMEJ DAN BRANDING dalam

dunia blogging agar kita lebih dikenali dan diterima secara keseluruhannya…..

603362 494157260595252 192667836 n Aksi LINDA ONN Menari di PLAZA METRO POINT KAJANG

Persembahan ARRORA SALWA yang popular lagu AHMAD …. best gak suara dia nie….

So setelah hampir DUA JAM berdiri kat situ… rasanya aper yang saya nak dah dapat ….

then saya pergi lepak makan roti tisu kat PLAZA METRO KAJANG…. dan event nie abis

lebih kurang pukul LIMA PETANG sebab on the balik saya singgah beli KOPI AIS DUNKIN

DONUT kegemaran parents saya….ternampak team SURIA FM balik……

 

p/s : Member opis ramai yang suka dengar SURIA FM nie….

 

 

374 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      Yana : Dah DUA JAM lebih berdiri kat depan stage…. lepak mamak je la kejap kan…..minum petang kat orang gomen…. hahahaha

    • hazman says

      Normi : tima kasih yea sebab singgah blog saya… cuma sedikit nasihat saya….cuba berikan komen yang berkaitan post entry yea….sebab kalau tulis SINGGAH CNI…. just macam ayat kat shoutbox jeee… kurang membantu nak promosi diri anda….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam