HAZMAN vs FOOD ( CHAR KUE TIOW MAMAK STYLE )

Yesss….

Hari ini saya meneruskan lagi menu yang saya terjah di restoran makan mamak  akibat RESTORAN TOMYAM CUTI SEMINGGU . Semalam ada saya mintak cadangan dari anda tapi takde yang berikan pendapat…

396280 510096169001361 1682909686 n HAZMAN vs FOOD ( CHAR KUE TIOW MAMAK STYLE )

So saya dengan beraninya mencuba CHAR KUEW TIOW ala mamak style….hahahahha… 

Read More »

619 total views, 1 views today

WW : Samsung Galaxy Note PENDRIVE 4GB

306587 510090799001898 1576588452 n WW : Samsung Galaxy Note PENDRIVE 4GB

223711 510090819001896 1879863069 n WW : Samsung Galaxy Note PENDRIVE 4GB

263 total views, no views today

HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Seperti yang dijangkakan….

Apabila menjelma hari raya aidiladha maka boleh dikatakan SEMUA kedai makan tomyam akan ditutup selama seminggu….Maka tempat makan pilihan sudah pastinya restoran MAMAK la kan….

522790 509684432375868 786761628 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Pada mulanya…

Saya pesan mee goreng ayam ala mamak…. sebab malas nak makan nasik….dan seperti biasa SOS CILI dijadikan sebagai bahan penambah selera…. hehehehhe… Namun perut nie rasa tak kenyang la pulak……. 

Read More »

537 total views, 2 views today

Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

bnw2 Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Semalam….

Terpesona jap dengan gambar baby hasil OFFICIAL PHOTOG FAFAU FAN CLUB

Teringat pulak sangat beberapa gambar yang saya amik ketika kami ( famili )

lepak makan lunch kat pantai port dickson on the way hantar adik perempuan

saya pulang ke rumah sewa di seremban

527521 509661569044821 894280297 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Sampai time pukul 12 tengahari – matahari terik terang benderang membuatkan saya

pun malas nak pergi ke pantai…. apatah lagi nak naik BANANA BOAT walaupun kelihatan

beberapa gadis remaja di situ… hehehehhe

Jom tengok beberapa pose BABY SAKINAH – anak perempuan PEMINAT MAK JEMAH

247666 509661359044842 619676590 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

323 509661392378172 1432549808 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

564926 509661429044835 392532411 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Time nie baby SAKINAH dilayan oleh adik perempuan bongsu saya…..

993 509661609044817 307654531 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Test shot gambar saya kejap… itupun bawah pokok ( abaikan six pack ) saya tu yea….

12819 509661699044808 1362594503 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

304361 509661752378136 638190802 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

10447 509661812378130 1915401014 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

253154 509662455711399 513552738 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Gaya manja BABY SAKINAH bersama tok wan …. dan menariknya ayah saya nie kalau

nak suruh amik pose gambar memang susah…. Tapi kalau dengan cucu dia siap standby

or suruh kitorang ( adik beradik ) snap gambar lagi…..

22301 509662325711412 740508020 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

BABY SAKINAH bersama parents beliau….. ( mata dah stim ) tue….hahahahaha

320395 509662389044739 866971135 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Suka tengok muka mak saya happy dan seronok pose gambar situ sana sini bersama

dengan anak-anaknya…..

319003 509662055711439 1355505054 n Gambar Aksi BABY SAKINAH di PANTAI PORT DICKSON

Lastly ….

Pose syok sendiri saya dengan T SHIRT AARON AZIZ DADDY DUNK yang saya dapat

selepas kalahkan HERO DRAMA ADAM DAN HAWA pada sambutan HARI BAPA tahun

lepas…..

 

437 total views, 1 views today

HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Pada hari ini….

Rata-rata semua rakan setugas dan rakan blogger yang kerja office hours sudahpun kembali bertugas seperti biasa setelah cuti panjang sempena HARI RAYA AIDILADHA tempohari

391612 509127142431597 892537411 n HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Namun bagi saya….

Bertugas di waktu hari perayaan sebegini adalah suatu perkara biasa sejak kerja syif lebih kurang LIMA TAHUN yang lepas…dan setelah sekian lama sambut hari raya kat pejabat nie…dapat jugak la saya makan BIHUN SUP UTARA….best woo sebab tu guna daging dan tulang sembelihan korban ( MEMANG RASA DAGING SEGAR )… 

Read More »

434 total views, 3 views today