Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

8 OCTOBER …..

Adalah hari kelahiran adik perempuan saya …. iaitu Mardhiyyah Fadzil atau

DHIYAZ86 dalam dunia blogging….

a Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Actually…. secara jujurnya saya hampir terlupa tarikh birthday adik saya nie…itu pun

secara kebetulan boleh teringat ( secara tak sengaja ) bila chatting dengan adik bongsu

saya mengenai bezday si DHIYAZ nie …. hahahhaha

So sebagai ABANG SULUNG yang MASIH BUJANG DAN TERUNA… terus amik inisiatif

untuk buat majlis makan bersama FAMILI dan kebetulan hari berikutnya adalah hari

ULANGTAHUN PERKAHWINAN MAK AYAH dan bezday husband si DHIYAZ nie….

545500 500313866646258 359798596 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Seingat saya…my parents kahwin tahun 1979 … dan tak lama lepas tu lahirlah anak

sulung dalam keluarga kami ( saya la tue )….. ngeh3x…

548055 500314036646241 1473082696 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Alhamdulillah…

My parents … terutama mak saya memang suka sangat kalau ada majlis makan-makan

yang boleh mengumpulkan kami adik beradik nie….Begitu jugaklah dengan saya sebab

ianya mengeratkan silaturahim antara ahli keluarga dan antara secara tidak langsung

ANAK SEDARA dapat kenal dan tahu UNCLE dia nie…. hehehehe

552639 500314119979566 1235055224 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Di sebalik kami amik gambar dengan kamera masing-masing… mak saya pun turut rasa

teruja nak amik gambar anak , menantu dan cucu guna telefon bimbit yang baru beli

sebulan yang lalu…. tersenyum sendiri bila tengok gelagatnya…

543304 500313556646289 1686176319 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Bagi peminat dan pembaca tegar blog TOP SALES CONSULTANT UNIFI - sudah pasti

tahu gambar di atas adalah anak beliau si ILHAM yang kini tengah rajin training untuk acara

JALAN / LARI tanpa henti…. memang sangat aktif budak kecik nie…..

150166 500313433312968 111972085 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Dan yang nie anak perempuan DHIYAZ – SAKINAH yang belum lagi aktif sangat dan

mungkin sebab dia masih kenyang la kan….Apapun semoga DHIYAZ sekeluarga akan

lebih murah rezeki dan diberikan kemudahan untuk menghadapi kehidupan yang

mendatang….

 

p/s : Kalau anda pembaca setia blog nie…. bila tarikh lahir saya ?

 

 

420 total views, 1 views today

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam