HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Ternampak di fanpage MCDONALDS….

Foto: Make a stopover on your way to work and enjoy our Weekday Breakfast Special from only RM4.

Sekarang ada pilihan untuk WEEKDAY MCDONALDS BREAKFAST dengan harga yang lebih murah dari jualan pada hari minggu….Nice…So saya bercadang nak cuba DOUBLE SAUSAGE MCMUFFIN WITH EGG + TEA ( tiada dalam poster )

Pagi semalam….

Disebabkan minggu nie turn saya kerja petang so sempat la saya terjah McDonalds kat kajang untuk mencuba MCDONALDS WEEKDAY BREAKFAST…. Mungkin sebab saya amik DOUBLE SAUSAGE MCMUFFIN tu yang dibalut dengan pembalut MEGA MUFFIN

Telur nei dimasak dengan elok je kan…. terus saya teringat apabila time bebudak dulu suka buat BENJO dengan kapit roti gardenia….. hehehehe

Tindakan yang bijak MCDONALDS sejak kebelakangan ini…. Jual menu double sebab pasti ia akan dapat sambutan dari rakyat malaysia yang suka dan kuat makan macam saya nie….

 

p/s : Anda suka tak makan MCDONALDS WEEKDAY BREAKFAST ?

 

1,685 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Azue : yeap… sebab dia buat cam garing skit kan… tapi nie untuk bekfest… so memang lain dari yang meal untuk lunch / dinner….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam