HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Ternampak di fanpage MCDONALDS….

251076 10152130948495023 412248137 n HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Sekarang ada pilihan untuk WEEKDAY MCDONALDS BREAKFAST dengan harga yang lebih murah dari jualan pada hari minggu….Nice…So saya bercadang nak cuba DOUBLE SAUSAGE MCMUFFIN WITH EGG + TEA ( tiada dalam poster )

420828 500722593272052 504329466 n HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Pagi semalam….

Disebabkan minggu nie turn saya kerja petang so sempat la saya terjah McDonalds kat kajang untuk mencuba MCDONALDS WEEKDAY BREAKFAST…. Mungkin sebab saya amik DOUBLE SAUSAGE MCMUFFIN tu yang dibalut dengan pembalut MEGA MUFFIN

561532 500722623272049 1818946081 n HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Telur nei dimasak dengan elok je kan…. terus saya teringat apabila time bebudak dulu suka buat BENJO dengan kapit roti gardenia….. hehehehe

65353 500722643272047 1500017247 n HAZMAN vs FOOD ( DOUBLE SAUSAGE McMUFFIN + EGG )

Tindakan yang bijak MCDONALDS sejak kebelakangan ini…. Jual menu double sebab pasti ia akan dapat sambutan dari rakyat malaysia yang suka dan kuat makan macam saya nie….

 

p/s : Anda suka tak makan MCDONALDS WEEKDAY BREAKFAST ?

 

1,472 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Azue : yeap… sebab dia buat cam garing skit kan… tapi nie untuk bekfest… so memang lain dari yang meal untuk lunch / dinner….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam