Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

photoshoot awek seksi

Setelah selesai pulang dari menggengam SAMSUNG GALAXY NOTE 2 …. saya terus

buka facebook untuk melihat updates atau mesej yang masuk dalam inbox….Akan tetapi

PEMINAT TEGAR BEN ASHAARI nie tempek pulak gambar awek cun nie…..Siap

mengaku tu awek dia yang terbaharu….

harga samsung galaxy note 2

So saya pun beritahu beliau yang saya pun dah ada kenal dengan dengan seorang gadis

EROPAH dan akan publish gambar pada hari ini….

harga samsung galaxy note 2

Bukan seorang… tapi dua orang tau…. dengan gadis seksi model SAMSUNG GALAXY

NOTE 2 lagi tue…..

harga samsung galaxy note 2

Menariknya muka gadis EROPAH nie terus tersenyum apabila saya mengajak beliau

untuk join makan LITE DINNER bersama saya…. tengok senyum manis je kan….

english dinner set

Dan kebetulan saya terperasan waiter yang bertugas membawa menu lite dinner terus

saya panggil menghampiri saya….

menu makan malam

Mula-mula makan pita roll dan cucumber with tuna – Dua nie memang sedap dan saya

boleh kunyah tanpa henti…

menu makanan kesihatan

Dan ada pula hirisan dan potongan salad dengan ada pencicah ( dipping sauce ) yang

agak unik rasanya….

harga pelancaran samsung galaxy note

Dan setelah habis menjamu selera dan berborak mengenai karier diorang dalam bidang

modelling… gadis seksi SAMSUNG GALAXY NOTE 2 nie mintak amik gambar kenangan

bersama saya…..cer tengok BAWAH KETIAK je kan….hahaha….tapi wangi baunya…. ;-)

 

p/s : Lebih suka gadis borneo a.k.a PUTERI SANTUBONG ……

 

1,131 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam