Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

30968 425481897519173 1496649163 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Setelah selesai pulang dari menggengam SAMSUNG GALAXY NOTE 2 …. saya terus

buka facebook untuk melihat updates atau mesej yang masuk dalam inbox….Akan tetapi

PEMINAT TEGAR BEN ASHAARI nie tempek pulak gambar awek cun nie…..Siap

mengaku tu awek dia yang terbaharu….

576281 501988719812106 1125093723 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

So saya pun beritahu beliau yang saya pun dah ada kenal dengan dengan seorang gadis

EROPAH dan akan publish gambar pada hari ini….

429979 501988653145446 571170956 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Bukan seorang… tapi dua orang tau…. dengan gadis seksi model SAMSUNG GALAXY

NOTE 2 lagi tue…..

598810 501988746478770 1450184698 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Menariknya muka gadis EROPAH nie terus tersenyum apabila saya mengajak beliau

untuk join makan LITE DINNER bersama saya…. tengok senyum manis je kan….

577264 501988769812101 1872474605 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Dan kebetulan saya terperasan waiter yang bertugas membawa menu lite dinner terus

saya panggil menghampiri saya….

47964 501988589812119 679615699 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Mula-mula makan pita roll dan cucumber with tuna – Dua nie memang sedap dan saya

boleh kunyah tanpa henti…

400961 501988613145450 1960994220 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Dan ada pula hirisan dan potongan salad dengan ada pencicah ( dipping sauce ) yang

agak unik rasanya….

189362 501988669812111 1391075438 n Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Dan setelah habis menjamu selera dan berborak mengenai karier diorang dalam bidang

modelling… gadis seksi SAMSUNG GALAXY NOTE 2 nie mintak amik gambar kenangan

bersama saya…..cer tengok BAWAH KETIAK je kan….hahaha….tapi wangi baunya…. icon wink Lite Dinner bersama Awek Model SEKSI SAMSUNG GALAXY NOTE 2

 

p/s : Lebih suka gadis borneo a.k.a PUTERI SANTUBONG ……

 

824 total views, 2 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam