HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Seperti yang saya cakap semalam….

Hari nie saya cerita la pulak pasal kisah saya repeat makan ke WILLIAMS CORNER buat kali kedua walaupun pada pagi sebelumnya saya sudah makan sarapan pagi tanpa henti di RESTORAN JAMAL MOHAMED KELANA JAYA

197459 503697326307912 656623969 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Bergerak dari rumah sebaik habis solat maghrib….. so budget sampai dalam waktu yang tak ramai ( kebetulan lepas hujan ) …..tapi orang yang datang memang ramai jeee….

482958 503697342974577 576802416 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Kali nie my GEREK suruh saya cuba minum AIR SODA HERB…. turut dipesan oleh housemate saya yang sentiasa baik hati bawak saya ke sini….owhh air nie berharga rm8 GELAS BESAR SAHAJA…..gabungan pelbagai ramuan menghasilkan minuman yang amat best…. SIGNATURES DRINK kat sini laaa

543287 503697402974571 128077620 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Housemate saya tak nak makan nasi… so dia tanya pasal ROTI…. akhirnya order roti canai HAWAII setelah dicadangkan oleh UNCLE WILLIAMS

3752 503697552974556 1639535545 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

486926 503697526307892 1306303680 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Serius… memang tidak boleh nak bayangkan macam mana rupa roti canani HAWAII nie…dan rupa-rupanya ada isi telur goreng hancur bersama DUA SOSEJ yang besar… Harga roti canai HAWAII pula adalah rm7

389394 503697456307899 462142939 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Saya pulak niat nak order NASI ARAB bersama AYAM MOROCCO tapi entah macamana pulak boleh ANGGUK KEPALA untuk pesan LAMB SHANKS ( kaki kambing ) apabila telah disebut oleh UNCLE WILLIAMS…. Nasi arab dia memang sedap laa…dan membuatkan perut anda rasa padat dan berat tau…. SO RICH bak kata omputih

420473 503697376307907 1631394890 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Apabila sampai je LAMB SHANKS nie…. bulat la mata kejap sebab tengok saiz isi kaki kambing yang amat besar….dan saya pulak bukan penggemar kambing sebab takut sakit kepala….huhuhu

522424 503697482974563 1844585210 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

577428 503697496307895 573464951 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Cubalah tengok betapa banyak isi yang ada pada LAMB SHANK nie …. siap waiter standby DUA PINGGAN sebab diorang ingat saya nak makan kongsi ngan housemate…. dia pulak malas nak makan heavy….. so SAYA DENGAN SLOW AND STEADY habiskan nasi dan LAMB SHANK nie…

546767 503697572974554 174620881 n HAZMAN vs FOOD ( Nasi Arab LAMB SHANKS Williams Corner )

Dan lebih kurang setengah jam kemudian….Inilah hasilnya…..95% dari daging LAMB SHANKS dan NASI ARAB tu pun dapat dihabiskan dengan jayanya…..tapi kuah menu ni memang sedap laaa….Cuma harga set NASI ARAB LAMB SHANKS adalah rm40…..

Syukur….

Rezeki saya dapat makan kat WILLIAMS CORNER buat kali kedua….. semoga dapat lagi makan di sini untuk mencuba menu makanan yang lain

 

P/S : Terserempak dengan NADOT HAPPY SOKMO pada malam yang sama…..

 

1,961 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      DH : Memang suatu ciptaan menarik…. kalau bro selera makan besar boleh je terjah makan makan sini…puas hati woooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam