PING BLOGR.MY dan BUSUK.ORG berikan 1500UV Trafik Setiap Hari

Hello my blogger friends

Ada sedikit info berguna yang nak saya share buat pembaca blog hazmanfadzil.com

dan rasanya RAMAI YANG DAH TAHU…. pasal laman web PING BLOG…..

420799 506215206056124 252283663 n PING BLOGR.MY dan BUSUK.ORG berikan 1500UV Trafik Setiap Hari

Alhamdulillah….

Ianya memang memberikan kesan yang AMAT POSITIF pada jumlah trafik harian blog

saya yang lebih kepada cerita dan info mengenai MAKANAN…..

9107 506215229389455 552703205 n PING BLOGR.MY dan BUSUK.ORG berikan 1500UV Trafik Setiap Hari

Macam post entry yang sebelum nie….

Saya pernah menyatakan bahawa untuk dapatkan trafik blog 1000UV sehari adalah

suatu yang tidak mustahil dengan usaha dan cara yang berterusan….So tips atau

ingatan untuk anda ialah sentiasa PING POST ENTRY ke BLOGR.MY dan

BUSUK.ORG yea….

 

p/s : Blog tu kena make sure update daily basis yea …

953 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Firdaus : ada jugak nak cuba tapi takde menu khusus untuk makanan….topik lain tu okey…. boleh la buat tempat ping tambahan

    • hazman says

      Wazy : actually… nak mendapat trafik tinggi ramai orang boleh buat ….tapi nak maintain tu kena usaha yang bijak dan berterusan….

  1. says

    saya memang suka kedua dua url tersebut, tetapi sekiranya anda mempunyai masalah untuk menarik visitor, kemungkinan untuk anda membuat posting di busuk atau blog.my sekiranya website anda tidak memberi traffic kepada kedua -dua services ping itu.

    saya lebih suka merujuk ping seperti negaraku dan kartikel… :) sebab kedua duanya ini kita tidak memerlukan widget…
    Ais Kosong´s last blog post ..KAMERA AES DIMUSNAHKAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam