HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Pada hari ini….

Rata-rata semua rakan setugas dan rakan blogger yang kerja office hours

sudahpun kembali bertugas seperti biasa setelah cuti panjang sempena

HARI RAYA AIDILADHA tempohari

391612 509127142431597 892537411 n HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Namun bagi saya….

Bertugas di waktu hari perayaan sebegini adalah suatu perkara biasa sejak kerja syif lebih

kurang LIMA TAHUN yang lepas…dan setelah sekian lama sambut hari raya kat pejabat

nie…dapat jugak la saya makan BIHUN SUP UTARA….best woo sebab tu guna daging

dan tulang sembelihan korban ( MEMANG RASA DAGING SEGAR )

304305 509126835764961 647979442 n HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Dah settle makan BIHUN SUP UTARA…. saya makan pulak nasi macam nasi bukhari tapi

sekali imbas gaya macam nasi arab pun ada….tukar kebiasan amik lauk kurma ayam

dan ayam masak merah buat ratah jee….Owhh ye ade jugak daging masak hitam sebagai

lauk tambahan….

26664 509127112431600 449345397 n HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Dan pada malam hari raya AIDILADHA …. murah rezeki saya apabila ada rakan ofis yang

baik hati nak belanja makan malam sebab tahu KEDAI MAKAN TOMYAM tutup kan… So

saya order nasi beriani AYAM MASALA….

3837 509127049098273 1249931269 n HAZMAN vs FOOD ( Hidangan Lazat Hari Raya AIDILADHA )

Kalau anda lihat portion ayam masala nei memang agak besar skit….. dan telur rebus

memang diorang kasi kalau kita order set nasi beriani… Dengan campuran kuah kari dan

dhal secukup rasa memang buatkan perut saya kenyang sangat….. Alhamdulillah….

 

p/s : So bagaimana pula hidangan makanan anda di hari raya tempohari…..???

 

 

 

 

233 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Nadot : Hahahahhaa…. biasa la kan orang yang SELERA MAKAN BESAR cam kita senang nampak cenggini menarik kan….

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam