HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Seperti yang dijangkakan….

Apabila menjelma hari raya aidiladha maka boleh dikatakan SEMUA kedai makan tomyam akan ditutup selama seminggu….Maka tempat makan pilihan sudah pastinya restoran MAMAK la kan….

522790 509684432375868 786761628 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Pada mulanya…

Saya pesan mee goreng ayam ala mamak…. sebab malas nak makan nasik….dan seperti biasa SOS CILI dijadikan sebagai bahan penambah selera…. hehehehhe… Namun perut nie rasa tak kenyang la pulak….

69171 509690712375240 1875234874 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Last-last….

Saya pesan roti nan SPECIAL… saje je laa nak tengok yang lebih roti nan nie berbanding yang biasa saya makan… Rupa-rupanya kat roti nan nie ada letak kismis + bijan dan semacam cecair manisan seperti madu… Boleh la rasanya cuma jadi rasa manis skit la kan….

550377 509684479042530 2070542422 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Dan sudah semestinya…. kalau makan roti nan mesti ada AYAM TANDOORI

155386 509690685708576 1141767266 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Saya suka jugak la set ayam tandoori yang ada bawang besar….dikunyah bersama dengan roti nan tue…

183918 509684395709205 1471717945 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Dengan memesan air TEH O AIS LIMAU + LIMAU SUAM …. Saya berharap la dapat potong skit lemak yang berlebihan dalam badan…. hahahahaha…. siap amik limau potong dalam pinggan ayam tandoori tu letak dalam gelas minuman tue….kononnya nak tambah rasa LIMAU tue….

550435 509684545709190 1068603575 n HAZMAN vs FOOD ( ROTI NAN KISMIS + MEE GORENG MAMAK )

Tapi rasanya takde pun rasa perbezaan bila saya tambah LIMAU POTONG kat minuman saya tue… cuma rasa kenyang perut je la setelah berjaya menghabiskan semua roti nan + ayam tandoori tue….kah3x…

 

p/s : Tengah fikir nak makan aper kat mamak lagi malam nie … Any sunggestion ???

530 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    setiap kali p mamak, tingin nak makan ayam tandoori tp sampai sekrang lom kesampaian. nnti nk try la …. haritu g mamak kat serdang tu makan roti nan, pastu mamak tu promote, ayam tandoori tak mau????

    sy masa tu just nak makan roti je, balik nak makan dinner nasi lg.. mmg tak la nak makan ayam tandoori… balik umah tak makan nasi gak… bayanag kan kalau sy makan gak ayam tandoori. makan roti nan je pon dah kenyang inikan ayam tandoori tu.. :D
    afasz´s last blog post ..Sejarah nama AFASZ

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam