Biodata Izyan – Juara MasterChef Malaysia Musim 2

 Biodata Izyan   Juara MasterChef Malaysia Musim 2

Gambar Izyan – Juara  MasterChef Malaysia 2

Biodata Izya MASTERCHEF MALAYSIA

Izyan Hani atau lebih dikenali sebagai Izyan merupakan seorang graduan dalam bidang sains dari Universiti di Kanada. Beliau seorang yang ceria suka berkayak, menulis lagu dan juga pernah bekerja di pelantar minyak. Antara masakan kegemarannya adalah mac and cheese with chicken

68633 523831670961144 1415209625 n Biodata Izyan   Juara MasterChef Malaysia Musim 2

Tahniah saya ucapakan kepada beliau di atas kejayaan merangkul kemenangan

sebagai JUARA MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM KEDUA

403025 523834110960900 1705841379 n Biodata Izyan   Juara MasterChef Malaysia Musim 2

Dengan itu Izyan MASTERCHEF telah membawa pulang trofi MASTERCHEF MALAYSIA

MUSIM KEDUA , barangan sumbangan PANASONIC dan wang tunai RM100,000….

Semoga beliau akan terus sukses dalam bidang masakan dan kulinari

di hari mendatang…

 

983 total views, 3 views today

Comments

    • hazman says

      Daddy Zuki : Thanks la bro…. eden pun sempat gak tengok bola ngan crew team MASTERCHEF sebelum masuk live show… hehehehe

  1. says

    tahniah sgt2 pd izyan, xtkejut mana pun bila izyan jd juara coz mmg sjk dari mula lg izyan da mnunjukkan potensi yg sgt bgos dgn mnjuarai stiap game yg disediakan.. tahniah izyan.. 2 wanita da bjaya..

    tp lov suke tgok along..dia seorg yg bkerja kuat n hppy go lucky..

  2. says

    nak biodata full boleh? saya nak siapkan kerja saya ni. dah ngantuk sangat dah ni. tolonglah bagi link yang sesuai. dah berapa lama saya habiskan masa saya untuk search ‘biodata chef izyan’ / ‘latar belakang chef izyan’. penat sangat nii. tolonglah saya dah penat sangat dah ni. pls help meeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam