HAZMAN vs FOOD – Shawarma FOOD JUNCTION MID VALLEY

tempat makan di mid valley megamalll

Sejak menggunakan UNIFI 20Mbps …

Rasanya adalah dalam 2,3 bulan saya dah pergi ke Mid Valley untuk menonton wayang filem dan movie terbaru sebab lebih suka layan LIVE STREAMING VIDEO yang lebih menarik tanpa sebarang BUFFERING….Sehinggakan apabila saya pergi tempohari ( minggu lepas ) baru saya perasan yang area FOOD JUNCTION dah berubah wajah….hahahhaha… 

Read More »

1,386 total views, 1 views today

Cashout EARNING NUFFNANG untuk KEMBARA ISLAM KEMBOJA / VIETNAM

SAM_0711

Rasanya….

Ramai yang dah tahu kan saya menang cabutan bertuah Pakej Percutian Kembara Islam

KEMBOJA / VIETNAM …..selama 6 hari 5 malam…..Dan Team Denai Hati ada menyatakan

untuk pergi ke KEMBOJA pada 2 Februari nanti… akan tetapi ianya terlalu cepat bagi kami

para pemenang….

CASH OUT JAN 2013 Kebetulan saya teringat bahawa hari ini adalah hari terakhir untuk CASH OUT untuk

bulan JANUARI…. Dan tanpa membuang masa terus je la saya klik button CASH OUT

tersebut…. Serta memikirkan ianya cukuplah buat saya belanja masa pergi bercuti nanti

sebab lain-lain perbelanjaan akan ditanggung oleh DADDY ILHAM ….. yehaaaa !!!!

 

P/S : Masih lagi mencari nama seorang lagi pemenang untuk bincang tarikh holiday nie

 

905 total views, no views today

HAZMAN vs FOOD – Ikan Bawal ala PORTUGIS STATION KOPITIAM Plaza Metro Kajang

Ada dua tiga orang member ofis tanya samada best ke tidak filem JUVANA nie….tambah pula ianya telah mendapat kutipan 1.7 juta setelah EMPAT HARI tayangan kan…. Bagi saya ianya akan lebih menarik kalau banyakkan scene GADUH dan PUKUL… Babak couple ala budak sekolah tu tak payah laa….. tempat makan best sedap kajang Seperti yang saya ceritakan pada entry SUP URAT KETIN ( UK ) – habis je layan JUVANA tu terus singgah kat STATION KOPITIAM nie…. sebelah je foodcourt PLAZA METRO KAJANG….Saje la nak lepak makan kat sini sebab dah lama gak tak singgah kan……. 

Read More »

2,542 total views, 1 views today