Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

533623 460517007340625 424510830 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

Semalam saya ambil cuti sebab kena amik banner projek Badan Kebajikan tempat saya

bekerja dan standby kat umah untuk pemasangan dekoder ASTRO yang telah rosak akibat

kilat / petir tempohari….dan pada malamnya saya menunggu siaran live streaming USTREAM

sempena sambutan AMBANG TAHUN BARU 2013

12211 460517147340611 167560917 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

419375 460517104007282 1922075882 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

68685 460517080673951 493365875 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

Kalau tahun lepas pelawak kesukaan ramai ZIZAN RAZAK menjadi PENGACARA MAJLIS

…. Tahun ini selebriti jemputan tidak kurang menariknya…paling menarik sekali siap

ada WAN ZACK HAIKAL tu….

540798 514885985209937 1538741804 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

Sayangnya semasa slot bualbicara dengan WAN ZACK HAIKAL tu saya

terlepas la pulak di samping link video live streaming yang kadang-kadang

down disebabkan ramai jugak menonton di USTREAM….

3810 514882418543627 1999624430 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

Diana Amir mendeklamasikan sajak….

564511 514967855201750 419840832 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

564814 514979521867250 905976665 n Diana Amir bersama WAN ZACK HAIKAL di Malam Ambang 2013 Dataran Kemerdekaan Shah Alam

Macam biasa yang menarik di dalam majlis AMBANG SAMBUTAN TAHUN

2012 SHAH ALAM nie ialah sessi soaljawab agama USTAZ AZHAR IDRUS

bersama selebriti jemputan ….. memang tidak kering gusi apabila topik perbincangan

dibicarakan secara santai dan bersahaja….Ustaz Haslin BOLLYWOOD pun punya

daya tarikan tersendiri…

Dan dikhabarkan lebih kurang 120,000 orang yang telah hadir di majlis sambutan

AMBANG ’13 DATARAN KEMERDEKAAN SHAH ALAM…… Respon yang sangat

positif !!!

-sumber gambar dan poster

p/s : Nanti kalau ade video …. mungkin saya update dalam entry nie….

525 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      Dkna : Hurmm…. rasanya mungkin tak kot… sebab setiap tahun exco selangor dah booking awal2x UAI nie… lagipun putrajaya under gomen confirm dah ada aktiviti tersendiri

    • hazman says

      Zuan : biasanya kalau ade time ada countdown nie diorang mesti buat live streaming…. slalu refer kat USTREAM….

    • hazman says

      cikgu : kehadiran WAN ZACK , DIANA , PIERRE dan KAMAL ADLI tu adalah icing on the cake…. UAI sahaja sudah boleh buatkan majlis sebegini penuh sesak

    • hazman says

      azman : Dan yang bagusnya ia mendapat sambutan hebat ramai orang kan…. semestinya acara sebegini akan diteruskan setiap tahun

    • hazman says

      Boni : skang nie kalau tak silap setiap kali tahun baru , tahun hijrah dan malam merdeka kerajaan selangor buat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam