HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

227611 544073162270328 1899766167 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Dua hari lepas….

Saya mengajak housemate pergi makan malam di luar…. pada mulanya ingat nak makan STEAMBOAT GRILL tapi keputusan akhir just makan di RESTORAN Q THAI yang terletak berhadapan dengan GIANT NILAI

12572 544073158936995 1250593413 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Pergi pada hari bekerja sudah pastinya tidak ramai pengunjung yang datang makan di sini….Namun begitu tempat dan hiasan dalaman di restoran nie okey bagi saya….lapang jee…

185782 544073165603661 1626585212 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Ikutkan selera teringin nak makan NASI GORENG NENAS sebab terpengaruh gambar menu yang letak nasi tu bekas buah NENAS yang telah dijadikan bekas makanan…..hahahaha tapi bila ternampak menu MEE GORENG UDON terus saya pesan kat waiter…

543404 544073208936990 1195263936 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

734695 544073202270324 492681934 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Antara ingat-ingat lupa…

Kalau tak silap MEE UDON nie adalah sejenis mee yang amat terkenal di JEPUN dan menjadi kesukaan MARIA OZAWA….hehehehe…Pun begitu mee nie lebih mengenyangkan dengan tekstur yang lebih kenyal dan besar dari mee kuning biasa tu….Dengan rempah ratus yang digaul bersama ayam dan udang membuatkan saya nak makan lagi di masa akan datang tapi mungkin kat restoran lain pulak kan….

421160 544073198936991 940694485 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Manakala housemate saya pula pesan SPAGHETTI AYAM WITH BUTTER SAUCE yang sekali pandang nampak menyelerakan…..First time la pulak saya nampak spaghetti dimasak dengan cara sebegini….Hirisan ayam dia pun banyak….terus buat perut jadi kenyang….

530693 544073252270319 2115499881 n HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )

Teh ais pulak yang jadi idaman tekak saya pada malam tu…. bersama teh SIAM yang rasanya lebih kurang dengan teh CINA….menjadi penghilang dahaga saya ….. So sesiapa yang terasa nak cuba makan MEE UDON GORENG nie boleh la singgah di RESTORAN Q THAI yang betul-betul berhampiran GIANT NILAI…..

 

p/s : Teringin nak makan MEE RAMEN pulak….

1,502 total views, 8 views today

Comments

  1. hazman says

    sasha : saya skang kalau nak cari barang suka pegi tesco…tapi cubalah makan area situ…. ade gak ala carte menu portugis selain steamboat grill tue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam