HAZMAN vs FOOD ( Mee SEDAP BUNGKUS + OMELETTE SARDIN )

Setelah sekian lama ( lebih kurang dua tahun …. ) Dapur kat rumah saya tu dah tak berasap…. akan tetapi housemate saya tiba-tiba rajin la pulak nak main masak-masak….

2012 01 09 06.15.58 HAZMAN vs FOOD ( Mee SEDAP BUNGKUS + OMELETTE SARDIN )

Walaupun saya TAK PANDAI MEMASAK macam Blogger Masterchef nie… namun teringin la jugak nak kasi asapkan dapur kat rumah sewa tue…hehehehe

542094 544518622225782 1900181680 n HAZMAN vs FOOD ( Mee SEDAP BUNGKUS + OMELETTE SARDIN )

Alaaa…. takde la dasat pun sekadar masak menu RASMI ORANG BUJANG dan TERUNA macam saya nie… SARDIN CAP AYAM jee…then just perah limau nipis bagi berikan sedikit rasa masam….

227734 544518625559115 1741750155 n HAZMAN vs FOOD ( Mee SEDAP BUNGKUS + OMELETTE SARDIN )

Melihatkan ada lagi kepingan saki baki isi SARDIN CAP AYAM tu…. terus saya bikin satu omelette sardin untuk dijadikan lauk ratah tambahan…. macam biasa sos cili jadi penambah perisa laa

19499 544518632225781 436027335 n HAZMAN vs FOOD ( Mee SEDAP BUNGKUS + OMELETTE SARDIN )

Actually ….

MENU UTAMA ialah Mee Goreng SEDAP BUNGKUS ( ala-ala telur bungkus ) la kononnya….akan tetapi apabila dah tersedar yang saya terlebih letak mee tu kat dalam kuali… so saya terus hidang cenggini je dalam pinggan….. ahahahaha….Boleh la alas perut makan malam tadi….

 

p/s : Memang tak layak jadi BLOGGER MASTERCHEF…..

 

544 total views, 3 views today

Comments

    • hazman says

      Sha : Memang RARE SANGAT kan…. sebab tu saya sorang je buat cenggini…orang biasa buat murtabak meggi saya MEE SEDAP BUNGKUS…..hahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam