Gambar Pemandangan PULAU REDANG yang CANTIK !!!

Salam Hari Minggu….

Hari ni saya update simple sahaja untuk tatapan anda semua…. Ianya adalah saki baki gambar pemandangan sekitar PULAU REDANG yang saya rasakan menarik untuk dikongsi bersama…..

Layan la gambar pemandangan pulau nie…..

482272 585527021458275 289815863 n Gambar Pemandangan PULAU REDANG yang CANTIK !!!… 

Read More »

1,028 total views, 1 views today

Video gol KELANTAN vs ATM (3-2) Liga Super 2013

221785 558526157520625 2006954670 n Video gol KELANTAN vs ATM (3 2) Liga Super 2013

Perlawanan yang amat menghiburkan….

Permainan dimulakan dengan pasukan bolasepak kelantan mendahului dengan jaringan

DUA GOL …. kemudian ATM berjaya menyamakan kedudukan….Namun begitu gol oleh

SUPER SUB – NORFARHAN membolehkan pasukan kelantan mengutip mata penuh

Video gol KELANTAN vs ATM (3-2) – Liga Super 2013

190 total views, 1 views today

Video gol SELANGOR vs FELDA UNITED (1-1) Liga Super 2013

15980 553279744693110 2121160962 n Video gol SELANGOR vs FELDA UNITED (1 1) Liga Super 2013

Penyerang pasukan Selangor, Amri Yahyah (kuning) diasak oleh pemain Felda United, Mohd Akmal.

Amri Yahyah berjaya menjaringkan gol penyamaan untuk kedudukan 1-1 manakala gol pendahuluan Felda United dijaringkan menerusi penalti Carlos Junior. Keputusan penuh perlawanan, Felda United 1 Selangor 1 pada perlawanan yang berlangsung di Stadium MBPJ, Petaling Jaya petang semalam

sumber gambar

Video gol SELANGOR vs FELDA UNITED (1-1 ) Liga Super 2013

308 total views, no views today

HAZMAN vs FOOD – Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

10001 584666101544367 244221738 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Sejak saya berpeluang untuk buat FOOD REVIEW KENNY ROGERS tempohari…. selera

makan saya terdorong nak makan menu mereka yang menjadi kesukaan ramai pelanggan

iaitu MUFFIN

488235 584401418237502 922291516 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

599259 584401424904168 1536200397 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Setakat yang saya pernah rasa MUFFIN KENNY ROGERS adalah antara yang terbaik dari

segi tekstur dan rasa mengikut selera dan tekak saya…Dan saya rasa ramai yang akan

bersetuju dengan pendapat saya ini….

544295 584401374904173 1111867237 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

483650 584401388237505 462643660 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

480611 584401381570839 815951634 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Kalau dahulu cuma ada perisa VANILA dan COKLAT…. sekarang dah ada tambahan perisa

iaitu BANANA , MOCHA , PANDAN dan ORANGE tau…

527816 584401438237500 1680415538 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Kalau ikut selera saya…. my favourite sekarang ialah PERISA PANDAN – mungkin suka

dengan bau aroma wangi daun pandan tu kot…..hahahahaha

 

p/s : Apakah perisa kegemaran muffin KENNY ROGERS anda ?

1,048 total views, 1 views today

Pakej Percutian PULAU REDANG bersama NELYDIA SENROSE

483870 362951460488846 823012979 n Pakej Percutian PULAU REDANG bersama NELYDIA SENROSE

Sepintas lalu….

Kalau anda melihat gambar nie boleh cam tak siapakah artis di atas ? Hmmmmm….. Kalau bagi peminat drama HINGGA HUJUNG NYAWA mesti cepat je jawab ianya adalah pelakonĀ NELYDIA SENROSE… 

Read More »

1,928 total views, 181 views today