HAZMAN VS FOOD – Menu KONTROVERSI McDonalds Malaysia

Photo: The best lunch & dinner deal in town just got better! 3 great choices for only RM5.95 each!Enjoy everyone’s favorite McChicken, or indulge in 2 new burgers: the Beef & Egg, or the McEgg Deluxe. It's 3 great choices, all for only RM5.95 each!So enjoy it today for lunch or dinner, only at McDonald’s.

Ada suatu hari tu….

Saya terperasan menu baru di facebook Mcdonalds ….. ianya semacam menarik perhatian saya untuk terjah ke Restoran Mcdonalds yang paling dekat dengan rumah saya ( NILAI )

Kena pulak apabila melihatkan iklan yang agak menarik di atas…..rasanya inilah kali pertama diorang ( Mcdonalds ) membuat iklan versi sebegini….maksudnya lebih kepada visual tanpa gunakan pelakon biasa….

Okey …

Inilah yang saya pesan set BEEF + EGG dan McEgg Deluxe ala carte ….Oleh kerana saya datang masa dinner ( lebih kurang pukul 6.30 petang ) set tu dapatlah harga rm5.95 dan McEgg tu dalam rm4.95 la kot…..

Ni adalah rupa McEggs …. ada cheese dan sayuran yang cukup bagi saya…. Cuma

BEEF  + EGG yea macam ‘kurang bermaya ‘ je rupanya….dan isi daging tu nipis – mungkin sebab tu dijual MURAH skit kot….pelik bagi saya takde satu pun sayur untuk burger nie…. malas pulak nak bising kat kaunter …. telan je laaaa…..So secara keseluruhannya…. menu baru nie biasa je bagi saya…. lagipun niat di hati saya sekadar nak merasa je pun ternyata tak kena dengan selera tekak saya…..Mungkin burger bakar adalah alternatif pilihan saya yang lebih baik….

1,559 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam