HAZMAN vs FOOD – Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

t shirt kenny rogers malaysia

Sejak saya berpeluang untuk buat FOOD REVIEW KENNY ROGERS tempohari…. selera

makan saya terdorong nak makan menu mereka yang menjadi kesukaan ramai pelanggan

iaitu MUFFIN

Setakat yang saya pernah rasa MUFFIN KENNY ROGERS adalah antara yang terbaik dari

segi tekstur dan rasa mengikut selera dan tekak saya…Dan saya rasa ramai yang akan

bersetuju dengan pendapat saya ini….

Kalau dahulu cuma ada perisa VANILA dan COKLAT…. sekarang dah ada tambahan perisa

iaitu BANANA , MOCHA , PANDAN dan ORANGE tau…

Kalau ikut selera saya…. my favourite sekarang ialah PERISA PANDAN – mungkin suka

dengan bau aroma wangi daun pandan tu kot…..hahahahaha

 

p/s : Apakah perisa kegemaran muffin KENNY ROGERS anda ?

1,622 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      Bean : confirm salah budak dapur diorang la tue….cer ko pegi je kat METRO POINT KAJANG…. rasa maintain jeee

    • hazman says

      Zuan : mula-mula aku pun tak berapa nak makan tapi bila 1st makan ( dapat free ) baru tahu nikmat kesedapannya…..ngeh3x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam