HAZMAN vs FOOD – Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

10001 584666101544367 244221738 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Sejak saya berpeluang untuk buat FOOD REVIEW KENNY ROGERS tempohari…. selera

makan saya terdorong nak makan menu mereka yang menjadi kesukaan ramai pelanggan

iaitu MUFFIN

488235 584401418237502 922291516 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

599259 584401424904168 1536200397 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Setakat yang saya pernah rasa MUFFIN KENNY ROGERS adalah antara yang terbaik dari

segi tekstur dan rasa mengikut selera dan tekak saya…Dan saya rasa ramai yang akan

bersetuju dengan pendapat saya ini….

544295 584401374904173 1111867237 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

483650 584401388237505 462643660 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

480611 584401381570839 815951634 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Kalau dahulu cuma ada perisa VANILA dan COKLAT…. sekarang dah ada tambahan perisa

iaitu BANANA , MOCHA , PANDAN dan ORANGE tau…

527816 584401438237500 1680415538 n HAZMAN vs FOOD   Menikmati 6 Perisa Muffin KENNY ROGERS MALAYSIA

Kalau ikut selera saya…. my favourite sekarang ialah PERISA PANDAN – mungkin suka

dengan bau aroma wangi daun pandan tu kot…..hahahahaha

 

p/s : Apakah perisa kegemaran muffin KENNY ROGERS anda ?

1,329 total views, 3 views today

Comments

    • hazman says

      Bean : confirm salah budak dapur diorang la tue….cer ko pegi je kat METRO POINT KAJANG…. rasa maintain jeee

    • hazman says

      Zuan : mula-mula aku pun tak berapa nak makan tapi bila 1st makan ( dapat free ) baru tahu nikmat kesedapannya…..ngeh3x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam