Gambar PAPARAZZI Rozita Che Wan di Anugerah Bintang Popular 2012

red carpet anugerah bintang popular 2012

Semalam….

Adalah hari yang agak padat bagi diri saya…. dari pagi hingga ke malam penuh dengan

aktiviti yang dibuat…. Dan menarik bagi saya ialah menonton secara live ANUGERAH

BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2012 secara langsung di Stadium Putra Bukit Jalil

Bersama RAKAN BLOGGER yang ENSEM dan KACAK…. kami hadir sebagai tetamu VIP

ZARUL UMBRELLA

Geng Penyamun Inc punya ada…. yang bestnya si BONI KACAK nie boleh tak perasan

kitorang yang berdiri betul-betul depan beliau waktu nie….

Sebelum sampai sempat jugak berselisih dengan beberapa orang gadis yang turut berada

di sekitar Stadium Putra Bukil Jalil nie….

rozita che wan red carpet anugerah bintang popular berita harian 2012

rozita che wan red carpet anugerah bintang popular 2012

red carpet rozita che wan anugerah bintang popular 2012

Ini pula adalah cubaan menjadi dan mengambil gambar ROZITA CHE WAN yang seksi nie

dengan gaya ala paparazzi…. Bukan aper tempat shoot gambar yang best dan menarik

telah dikhususkan untuk OFFICIAL PHOTOG dan Pemegang Pass Media…Rasanya ini

pun dah jadi shot yang menarik kan….. hehehehe

Sebelum masuk ke dalam Stadium….

Saya terserempak dengan gadis dan rakan beliau yang pernah nampak semasa pergi

TWIN TOWER CONCERT 2013 tempohari…. Sangat kebetulan la pulak…. hehehehe

 

p/s : Masih terbayang-bayang SUSUK TUBUH Rozita Che Wan secara live depan mata !!!

1,160 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      Akubiomed : Actually kalu direct shoot tu dah reserve untuk MEDIA dan official photog…. ni aku main angkat tangan dan snap jee… nasib baik dapat gak shot best nie

    • hazman says

      Jamar : nak buat camno bro… ni pun guna 100mm je …. main selit2x….tak kuasa nak berebut ngan official photog

    • hazman says

      Ladfe : Biasa laa…. kalau ikut orang kata Hanis Zalikha or Fatin Liyana lawa kan…. Citarasa masing-masing…. hehehehe

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam