HAZMAN vs FOOD – Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Semasa menonton live ANUGERAH BINTANG POPULAR 2012 tempohari…. Saya dan

rakan blogger yang lain masuk awal sebab pintu masuk akan ditutup pada pukul

8.15 malam…. Oleh kerana event hanya bermula pukul 9 malam saya mencari

makanan dan minuman untuk mengalas perut….Nasib baik ada gerai penjaja dalam

Stadium Putra Bukit Jalil nie….

Jom tengok apa makanan yang dijual ….

533308 588699657807678 1736948738 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

564269 588699661141011 1082068155 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

480888 588699701141007 909408144 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Makanan gorengan seperti fishball , bebola ikan dan nugget ayam….

488070 588699724474338 1687480111 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

534291 588699747807669 632678301 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Sosej dalam pelbagai saiz dan jenis pun ada….

482688 588699761141001 1785554819 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

69079 588699771141000 53667640 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

529336 588699791140998 586125133 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Beberapa gerai pula ada menjual nasi lemak dan mee goreng…. tapi sure pulak berapa

harga sebab tak berminat nak beli….hehehehhe

558109 588699711141006 1740604225 n HAZMAN vs FOOD   Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Cuma…. yang menarik perhatian saya ialah KACANG REBUS nie…. sebab gerai lain takde

jugal…. dan harganya agak mahal…. RM3 bagi setiap bekas gelas plastik RM1 yang biasa

dijual di pasar malam tue…. Tapi sebab teringin pula pasal beli jugak laa…. buat kudapan

masa layan persembahan artis dan selebriti…

 

p/s : Takkan beli burger stadium sebab tahu ianya hanya sekadar DAGING + SOS = RM3

294 total views, 2 views today

Comments

    • hazman says

      Azue : Biasa la kan… menu kat stadium….so bagi retis diorang kena siap2x makan awal la kan… hehehhe… actually ada je kot POST PARTY…. tapi tomok balik umah terus kan

    • hazman says

      Hafiz : Hurmm….mesti ko ada pengalaman jugak nie kan…. tapi kalau kes belah DUA tu memang tamak haloba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam