HAZMAN vs FOOD – Kacang Rebus Stadium Putra Bukit Jalil

Semasa menonton live ANUGERAH BINTANG POPULAR 2012 tempohari…. Saya dan rakan blogger yang lain masuk awal sebab pintu masuk akan ditutup pada pukul 8.15 malam…. Oleh kerana event hanya bermula pukul 9 malam saya mencari makanan dan minuman untuk mengalas perut….Nasib baik ada gerai penjaja dalam Stadium Putra Bukit Jalil nie….

Jom tengok apa makanan yang dijual ….

resepi bebola daging ayam goreng

resepi fishball goreng sedap

resepi wantan goreng sedap

Makanan gorengan seperti fishball , bebola ikan dan nugget ayam….

resepi sosej goreng sedap

resepi sosej daging ayam sedap

Sosej dalam pelbagai saiz dan jenis pun ada….

resepi nasi lemak telur mata kerbau

resepi nasi lemak ayam goreng berempah

resepi mee goreng telur mata kerbau

Beberapa gerai pula ada menjual nasi lemak dan mee goreng…. tapi sure pulak berapa harga sebab tak berminat nak beli….hehehehhe

resepi kacang kuda rebus sedap

Cuma…. yang menarik perhatian saya ialah KACANG REBUS nie…. sebab gerai lain takde jugal…. dan harganya agak mahal…. RM3 bagi setiap bekas gelas plastik RM1 yang biasa dijual di pasar malam tue…. Tapi sebab teringin pula pasal beli jugak laa…. buat kudapan masa layan persembahan artis dan selebriti…

 

p/s : Takkan beli burger stadium sebab tahu ianya hanya sekadar DAGING + SOS = RM3

1,326 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Azue : Biasa la kan… menu kat stadium….so bagi retis diorang kena siap2x makan awal la kan… hehehhe… actually ada je kot POST PARTY…. tapi tomok balik umah terus kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam